καινουργια δεντρυλια

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by halvatzakos, Oct 16, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. halvatzakos

halvatzakos Ανερχόμενος συντάκτης

με ποσα λεφτα θα αγορασουμε το δεντρο ΔΟΥΡΕΙΟ ? ΕΧΩ παρει ενα σωρο φιορινα αλλα τιποτα μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να αγορασουμε ?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Όπως γνωρίζεις το συγκεκριμένο μίνι δρώμενο σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το νέο δέντρο. Αυτό δε σημαίνει ότι αν αγοράσεις δενδρύλλια θα το κερδίσεις υποχρεωτικά. Μπορεί να πάρεις 30-40 δενδρύλλια και να μη σου τύχει ή να πάρεις 10 και να σου τύχει.

Δες σε παρακαλώ και στη κουβεντούλα τις τελευταίες αναρτήσεις, που αφορούν το τρέχων δρώμενο, τι γράφουν οι συμπαίκτες σου:

https://board-el.farmerama.com/inde...α-το-mini-event-Μυστηριώδες-δενδρύλλιο.17988/

3. halvatzakos

halvatzakos Ανερχόμενος συντάκτης

ΚΑΤΑΛΑΒΑ εχουν αγανακτησει ολοι με εσας δεν βγαζει ακρη κανεις ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Με μας δεν βγάζει κανείς άκρη; Πιστεύεις ότι εμείς έχουμε κάποια σχέση με τα αποτελέσματα σου απ τα μυστήρια δενδρύλλια;
    Σου απαντάω με τον καλύτερο τρόπο λέγοντας ότι όλα είναι θέμα τύχης και συ μου απαντάς με αυτό το τρόπο;

Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα ανεχόμαστε τις επιθέσεις κανενός παίκτη και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο!
    Επίσης τα κεφαλαία απαγορεύονται θα έπρεπε να το γνωρίζεις.

Το θέμα κλείνει.

pap100, Hellenagal200010 and LILA413 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.