καθυστέρηση στην επιβεβαίωση λήψης μηνύματος για φιορίνια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την mkostop76, 19/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. mkostop76

mkostop76 Αρχάριος στο φόρουμ

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την αγορά φιορινίων; Έστειλα μήνυμα αλλά ακόμα να επιβεβαιωθεί η παραλαβή του και εννοείται να πιστωθούν τα φιορίνια στην φάρμα μου...

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Έχεις χρεωθεί για τα μηνύματα που έχεις ήδη στείλει? Μήπως δεν εστάλησαν καν?

3. mkostop76

Δεν γνωρίζω αν έχω χρεωθεί. Μέχρι πριν το πρόβλημα με τις εταιρείες κινητής, γίνοταν πολύ γρήγορα η παράδοση τυ μηνύματος και η επιβεβαίωση και εννοείται η προσθήκη φιορινιών στην φάρμα. Τώρα απολύτως καμία κίνηση. Ίσως και να μην εστάλησαν αλλά δεν θέλω να ξαναδοκιμάσω λόγω επιβάρυνσης του λογαριασμού του κινητού μου

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Και τώρα δεν υπάρχει καμιά αναφορά για πρόβλημα με τα sms
    Πιθανόν να μην έχει σταλεί το μήνυμα σου

5. mkostop76

Καλημέρα. Εντάξει θα περιμένω λίγο ακόμα. Ευχαριστώ...

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα sms. Αν είναι καρτοκινητό έλεγξε αν έχεις το απαραίτητο ποσό για να κάνεις την αγορά. Το θέμα θα μείνει ανοιχτό για να μας ενημερώσεις.