καθημερινά δώρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την liverpool1897, 4/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. liverpool1897

liverpool1897 Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπέρα σας, γιατί δεν μπορώ να πάρω το 5ο δώρο; έχω ήδη πάρει τα προηγούμενα 4, αλλά δεν μου μαρκάρει το σημερινό 5ο. Μπορείτε παρακαλώ να το ελέγξετε;

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Σήμερα έχουμε 4 Οκτώβρη και ξεκλειδώσαμε το 4ο δώρο. Αύριο θα πάρουμε το 5ο.

3. liverpool1897

το 4ο δηλαδή το ροζ ζελέ το πήρα εχθές. για σήμερα έχει το super λίπασμα. Μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει;; τα δώρα δεν είναι καθημερινά;

4. .selia.

Το 4ο δώρο είναι το ροζ ζελέ και το πήραμε σήμερα αν έχεις μπει συνεχόμενα τις 4 μέρες. Μήπως το άνοιξες χτες το βράδυ μετά τις 1? Γιατί τότε είχε αλλάξει η μέρα και ήταν η σημερινή για το παιχνίδι.
    Το σούπερ λίπασμα είναι το 3ο δώρο.
    Τι εικόνα βλέπεις? 'Εχεις αυτό που σου βάζω εγώ?

5. liverpool1897

έχω ακριβώς την ίδια εικόνα. μάλλον θα το πήρα αργά το βράδυ και δεν το θυμάμαι...
    σ΄ευχαριστώ πολύ

6. .selia.

Ακριβώς, αν το πήρες χτες βράδυ μετά τις 1, ήταν για σήμερα και εσύ θα νόμιζες ότι ήταν για χτες.