ινδικο χοιριδιο

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την _freedom_, 14/2/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. _freedom_

_freedom_ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα σημερα κερδισα στην γιορτη του Βαλεντινου τον σταβλο ιδικο χοιριδιο στην αναβαθμιση κιτρινη και στην αναβαθμιση ποροκαλι.Εγω δεν εχω τον κλασικο σταβλο και εψαξα για να τον αγορασω ωστε να μπορω να τον αναβαθμισω αλλα δεν τον βρισκω. Μπορειτε να μου πειτε πωσ γινεται να βρω τον κλασικο.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Τον απλό στάβλο μπορείς να τον βρεις στο πάρε δώσε που τρέχει τώρα στις φάρμες μας.

Αρέσει στον/ην misirli.
  3. _freedom_

_freedom_ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πηγα στις ανταλλαγες το βρηκα εχω το σταβλο πονυ και το ανταλαζω αλλα δεν γινονται πρασινα τα βελακια ενω απο πανω δειχνει 69 πρασινα.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Θα πας στο αριστερό βελάκι θα τοποθετήσεις τι προσφέρεις,που μπορεί να μην είναι μόνο σταβλος μπορεί να είναι και δέντρο ή διακοσμητικό και μετά στο άλλο βελάκι στη μέση θα βάλεις αυτό που ζητάς και θα πατήσεις το δεξιό μετά για να ολοκληρωθεί η αναζήτηση
    upload_2021-2-14_10-37-32.png
    και μετά πατάς το μπλε.