θησαυρος σε αυθονια

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την kona111, 24/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kona111

kona111 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημερα,τη βοηθεια σας παρακαλω...ειμαι στο 2ο οροφο του δρωμενου,εχω ανοιξει και το 9 κουτακι αλλα το 10 που παει στο μπονους οροφο δειχνει ακομα κλειδωμενο.Πρεπει να ανοιξω πρωτα ολους του θησαυρους του2ου οροφου;Αν ναι ,πως θα το κανω αφου το κιτρινο κλειδι ειναι στο μπονους οροφο και δεν μπορω να παω...Ευχαριστω.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Εφόσον έχεις ανοίξει το 10 κουτάκι απο τον δεύτερο όροφο, τότε στο μπόνους όροφο θα βρίσκεσαι στο κουτάκι που δεν είναι αριθμημένο. Απο κει θα ξεκινήσεις για να συνεχίσεις για να ξεκλείδωσεις και το κουτάκι με το κίτρινο κλειδί.

3. kona111

Δεν μπορω να ανοιξω το 10 κουτακι...εχω ανοιξει το 9 και το 10 δεν με αφηνει ,ειναι με λουκετο

4. -*thumbelina*-

Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

5. kona111

Καταλαβα το λαθος μου...πρεπει να παρω το κλειδι απο το 11 κουτακι πρωτα.Ευχαριστω παντως που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου.Καλημερα και καλη συνεχεια

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.