θελω τα σωστα επαθλα 1ο βημα κομικ 8

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την skevo, 27/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

καλημέρα, πριν λιγο ολοκληρωσα το πρωτο βημα στο κομικ 8 , εχοντας μαζεψει 56500 πε πςριπου και μου πιστωνονται περιπου 439 εργαλεία, 4 κουπόνια και ένα σταβλο...
    όπως καταλαβενετε, με βαση τους πε που αντιστοιχουν στα επαθλα στην ανακοινωση σας,πρεπει να παρω αλλον έναν σταβλο διοτι εχω ξεπερασει τους πε που ζηταει( 23500 *2=47000)...για αυτό και εφτασα τοσους πε διοτι θελω τους σταβλους ....λυστε μου το θεμα παρακαλω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Για κάθε 32.500 π.ε. θα πάρεις ένα στάβλο ποντικιού. Ο αριθμός των πόντων εμπειρίας γράφτηκε λάθος στις συχνές ερωτήσεις, τώρα όμως διορθώθηκε. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση.

3. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

λαθος? ενταξει νιωθω απογοητευμενος ....αλλα και παλι θεωρω ότι για 3 σταβλους ποντικιου( 2 απλους και 1 κιτρινο) πρεπει καθενας να αντιστοιχει σε 65000/3 = 21700 πε περιπου.
    νομιζω αυτό είναι και το πιο δικαιο..

4. -*thumbelina*-

Δεν είναι 3 στάβλοι ποντικιών, είναι 2 οι στάβλοι και μια η αναβάθμιση. Είναι ξεχωριστά τα έπαθλα και υπολογίζονται ξεχωριστά ανάλογα με τους πόντους εμπειρίας που συγκέντρωσες.

5. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

ενταξει τοτε, κλειστε το θεμα

6. -*thumbelina*-

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.