θα χρειαστω βοηθεια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την smaro94, 7/4/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Παρακαλω πολυ θα χρειαστω την βοηθεια σας δεν εχω καταλαβει γιατι εγω εχω αλλη απαντηση απο αυτην που μου δειξατε πριν εμενα ηρθε αυτο που σας εδειξα τι λαθος κανω αν θελετε μου λετε

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Πάμε άλλη μία...

Η υποστήριξη σου έχει απαντήσει 9 φορές σε 3 διαφορετικά δηλωμένα emails --- Κάπου πήρε το μάτι μου οτι έχεις μόνο ένα εμαιλ, τώρα βρέθηκες με 3 :music:

Επειδή λοιπόν είναι αργά και είναι κρίμα να σπαταλήσω ακόμα μία ώρα για να γράψω τα ίδια για 10η φορά και είναι ακόμα πιο κρίμα οι συμπαίκτες σου να διαβάζουν ψευδή κατηγορίες και δήθεν απαντήσεις από την υποστήριξη.... ακολούθησε τα παρακάτω βήματα :

1.Βρες επιτέλους ένα έγγυρο εμαιλ που δεν μας έχεις μπλοκάρει
    2.Επικοινώνησε με την υποστήριξη. Δείξε λίγο ευγένεια ;)
    3.Διάβασε την απάντηση
    4. Απάντησε στο εμαιλ που έχεις λάβεις

Ελπίζω να τα έγραψα κατανοητά :eek:

3. smaro94

Καλημερα το ιμειλ το εφτιαξα εχτες δεν ειχα αλλο σας παρακαλω αν μπορειτε να μου πειτε τι να κανω γιατι μου απαντησατε στο καινουριο αλλα δεν ξερω τι να κανω πως να απαντησω και αν πρεπει να πατησω πανω σε καποιο λινκ και αν σας ταλαιπωρισα ζητω συγνωμη δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου ειλικρινα

4. -Snorkel-

Θα απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο όπως απαντούσες τόσο καιρό.
    Δεν είναι κάτι που το κάνεις πρώτη φορά και απορώ. Έχεις επικοινωνήσει με την υποστήριξη 21 φορές. Οπότε είναι έυλογη η απορία μου... γιατί δυσκολεύεσαι τώρα;
    Ή μήπως μας είχες δηλώσει μη έγγυρο εμαιλ και εμείς απαντούσαμε στο βρόντο όλα αυτά τα χρόνια;

5. smaro94

Σε τετοιο προβλημα ειναι η πρωτη φορα που στελνω δεν εχει ξανα γινει γι αυτο ζηταω την βοηθεια σας
    Τωρα μολις ειδα οτι μου πιστωθηκαν τα 300 φιορινι σας ευχαριστω πολυ γι την υπομονη σας και την βοηθεια σας συγνωμη για ολη την ταλαιπωρια που σας προξενησα λυπαμαι πολυ

Τελευταία επεξεργασία: 8/4/21
  6. -Snorkel-

Θα πρέπει καταλάβεις οτι εμείς είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Με το να είσαι επιθετική ή εριστική μαζί μας δεν καταφέρνεις τίποτα περισσότερο από την δική σου ταλαιπωρία. Οπότε ελπίζω να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.