θέματα στο νέο φόρουμ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την pan15200188, 24/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pan15200188

pan15200188 Γνώστης του φόρουμ

Γεια σας!Ελπίζω να μην έχω καταντήσει κουραστικός με τις ερωτήσεις μου απλά έχω μια απορία ακόμη. Στο νέο φόρουμ δεν υπάρχουν πολλά νέα θέματα.Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σχετική απαγόρευση λόγω π.χ. του spamming που δημιουργείται,η λόγω του ότι προέχουν σημαντικότερα πράγματα όπως οι Σ.Ε. και αν όχι ποια διαδικασία πρέπει να κάνει ένας παίκτης που θέλει να γίνει συντάκτης ενός νέου θέματος προκειμένου να λάβει την σχετική άδεις η έγκριση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπερα

Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος και να μας πεις τι θέμα ακριβώς θέλεις να ανοίξεις;

Αρέσει στον/ην pan15200188.
  3. pan15200188

Υπήρχε ένα θέμα στο παλιό φόρουμ που αν θυμάμαι καλά λεγόταν Ήξερες ότι...και ήταν πολύ ωραίο και μάθαινες πολλά πράγματα και θα ήθελα να γίνει η αναβίωση του και στο νέο φόρουμ. Βέβαια απ'οτι έχω καταλάβει θα πρέπει να μιλήσω με τον προηγούμενο συντάκτη για να το ανοίξω εγώ....Επίσης σκέφτομαι πως στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν αταίριαστο με το παιχνίδι και πως δεν πρέπει να συγκρίνουμε το νέο φόρουμ με το παλιό και πως είναι σχετικά νωρίς ακόμα για το άνοιγμα πιο πολλών θεμάτων γι αυτό και ρώτησα να δω αν επιτρέπεται να ανοιχθεί ένα τέτοιο θέμα

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,μπορείς να ανοίξεις το συγκεκριμένο θέμα στην κατάλληλη ενότητα.Να σου υπενθυμίσω πως οι κανόνες ισχύουν σε όλα τα φόρουμ.

5. pan15200188

Ευχαριστώ πολύ!Φυσικά και ισχύουν και το ξέρω και θα είμαι σαφής στην αρχική ανάρτηση ως αναφορα τους κανονες. Η κατάλληλη ενότητα θα ήταν το Άσχετες και Γενικές Αναρτήσεις;
    Υ.Γ. Με το καλό η επιστροφή σας στο φόρουμ

Τελευταία επεξεργασία: 24/1/15
  6. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Ναι,εκεί πέρα να το γράψεις.
    Σε ευχαριστώ πολύ.
    Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση;

7. pan15200188

Όχι,έχω καλυφθεί. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Θα το ανοίξω αύριο,το θέμα μπορεί να κλείσει :)

8. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.
    Καλό βράδυ να έχεις.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.