η τέχνη της ζαχαροπλαστικής

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την frake, 21/6/26.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. frake

frake Ανερχόμενος συντάκτης

έχω αγοράσει με μάρκες τη συνταγή πολύ ροζ τάρτα και είμαι φούρναρης αλλά δεν έχω φτάσει στο πέντε επίπεδο και δεν μου τη δίνει σαν συνταγή παρόλο που την αγόρασα πρέπει να φτάσω στο επίπεδο πέντε πρώτα και αν είναι έτσι γιατί να την αγοράσω αν φτάσω στο επίπεδο 5 δεν θα την δώσει από μόνο του να την κάνω και ακόμα θέλω να ρωτήσω τη συνταγή τσαντί καρότο μήλο αφού δεν εχω ξεκλειδώσει τον μαρμαλαδοποιό μου είναι άχρηστη να την αγοράσω αφού δε θα μπορώ να την φτιάξω ID 27585853

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

δεν καταλαβαίνουμε τι γράφεις αμα γράφεις τις λέξεις στην σειρα χωρίς να βαζεις στοιχεία στίξης ειναι ολα μπερδεμένα και δεν βγάζω νοημα και ελπίζω να το καταλάβεις πως αν και εγω γραφω οπως γράφεις και εσυ δεν θα βγάζουμε νοημα και ολοι θα τα διαβάζουν συνέχεια να βγάλουν ακρη και αυτο ειναι πολυ κουραστικο και για όλους και θα πρέπει να το διορθωθείς γιατι εγω τώρα προσπαθώ να σου απαντήσω και θα σου πω οτι η συνταγή θα παραμείνει στο λογαριασμού σου και οταν ξεκλειδώσεις το μαρμελαδοποιο θα την βρεις αλλιώς δεν μπορεις να την χρησιμοποιήσεις και μπορείς να αγοράσεις το επάγγελμα ή να το πάρεις από το πανήγυρι του ρενζο ελπίζω να με καταλάβεις τωρα.