ημερομηνια εγγραφης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 30/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

γεια σας
    μπορειτε να μου πειτε που μπορω να δω, απο ποτε ειμαι γραμμενη στο παιχνιδι, γιατι πλεον δεν μπορω να βρω αυτη την πληροφορια πουθενα?
    ευχαριστω

Αρέσει στον/ην psipsi1978.
  2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Και παλαιότερα μπορούσες να δεις την εγγραφή σου στο φόρουμ.

3. GEPPO1

το ξερω οτι παλαιοτερα μπορουσα να δω αυτη την πληροφορια. αυτο ακριβως εννοω αν μπορω να την δω και τωρα και αν οχι γιατι να μην επανελθει αυτη η δυνατοτητα ετσι ωστε να ξερουμε και εμεις αν καποιος που λεει οτιδηποτε στο φορουμ ειναι εμπειρος ή χτεσινος παικτης οχι για να τον κρινουμε αλλα για να αξιολογησουμε αναλογα την απαντηση του αλλα και να τον βοηθησουμε αν χρειαζετε??

Αρέσει στον/ην psipsi1978.
  4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα κι από εμένα.
    Όπως και στο παλαιό φόρουμ,έτσι κι εδώ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις πότε έκανες εγγραφή στο παιχνίδι,αλλά πότε έκανες εγγραφή στο φόρουμ.Μόνο που στο παλαιό φόρουμ υπήρχε μικρότερη διαφορά από την εγγραφή σου στο παιχνίδι απ'ότι πλέον.
    Τέλος,υπάρχουν οι συντονιστές που είναι για αυτό τον λόγο εδώ:να βοηθάμε είτε παλαιούς,είτε νέους παίχτες ;)
    Υπάρχει κάποια άλλη απορία,σχετικά με το θέμα,στην οποία μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

5. GEPPO1

ενας συμπαικτης μου εστειλε 1 λινκ που ειδα οτι ειμαι γραμμενη απο 16/12/10, αλλα νομιζα οτι ηταν ημερομηνια εγγραφης στο παιχνιδι επειδη ειχαν συμπεσει. τωρα καταλαβα οτι αφορουσε το φορουμ.
    οχι τιποτα αλλο επι της παρουσης
    ευχαριστω πολυ

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.