ημερήσια δωρα με λαθος ημερομηνία

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την aggellll, 15/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα στο καρτελάκι με τα δώρα πολλα δωρα ειναι 14/10 αλλα εμενα σήμερα μου ήρθε μηνυμα οτι τα παρελαβα
    ID:50711807

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

καλημέρα
    Εννοείς τα δώρα από τους γείτονες- φίλους;

3. aggellll

Ναι τα δωρα αυτα ενοω

4. .*Hazel*.

Αφού γράφουν χθεσινή ημερομηνία, στάλθηκαν χθες το βράδυ και σήμερα μόλις άνοιξες τη φάρμα εμφανίστηκε το layer.
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

5. aggellll

το προβλημα ειναι αλλο εγω μεχρι τις 2:30 το βραδυ δηλαδη ξημερωματα δεύτερας ημουν μεσα δεν ειχε ερθει κατι δεν επρεπε αυτα τα δωρα να εχουν την σημερινη δηλαδη 15/10?

6. .*Hazel*.

Μπορεί να είχε κολλήσει η σύνδεση σου ή να χρειαζόταν μια ανανέωση το παιχνίδι για να εμφανιστεί το layer.
    Εν πάσει περιπτώσει, δε νομίζω πως αυτό δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Ακόμα και αν δεν εμφανίστηκε το layer, εσύ θα μπορούσες να δεις τα δώρα που σου στείλανε αν πατούσες το εικονίδιο με τα δώρα που βρισκεται δεξιά στους γείτονες, αρκεί τα δώρα να είχαν σταλεί κι εσύ να έκανες μια ανανέωση.

7. aggellll

Οκ ευχαριστω πολυ μπορει να κλεισει το θεμα καλη συνεχεια

8. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια και σε σένα.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.