ζωοκομειο

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την tannia1, 19/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tannia1

tannia1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εχω τελειωσει την εργασια στην λαχαναγορα "Το Ζωοκομειο ιιι" κ δεν το βρισκω πουθενα να το βαλω στα χωραφια μου

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Η αποστολή δε δίνει Ζωοκομείο, δίνει οικοδομικά σχέδια που αναβαθμίζουν ένα ζωοκομείο.

3. tannia1

καλησπερα..!!!το ζωοκομειο που εχω εχει 8 θεσεις κ ειναι κατελειμενες...αρα...?

4. *Kirki*

Αρα μπορείς να αγοράσεις με φιορίνια άλλο ένα ζωοκομείο και να το αναβαθμίσεις.

5. tannia1

αα καλα..καταλαβα.....τσαμπα τις κανουμε..αμα ειναι να πληρωνουμε....τελος παντον...σ ευχαριστω πολυ πολυ..!!! καλη συνεχεια.!!!

6. *Kirki*

Θα σε συμβουλέψω να προσέχεις τις ανταμοιβές της κάθε αποστολής και να μην βασίζεσαι μόνο στο τίτλο των αποστολών.

Επίσης να σε ενημερώσω ότι τα οικοδομικά σχέδια μπορούν να αναβαθμίσουν και το ανατριχιαστικό ζωοκομείο, που μπαίνει στο χώρο της πανσελήνου και μπήκε πριν λίγες μέρες.

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.