ζωοκομείο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την FroJo1, 8/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FroJo1

FroJo1 Ανερχόμενος συντάκτης

Εγώ σας έκανα μία πρόταση για την καλύτερη τιμή στο ζωοκομείο, μιάς και το ηλεκτρικό τρυπάνι είναι πάρα πολύ σπάνιο και το ζωοκομείο πολύ ακριβό. Επίσης βάση των συμβουλών σας θα πρέπει να έχω περισσότερα ζωοκομεία για να έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρω το ηλεκτρικό τρυπάνι, για να έχω περισσότερα ζωοκομεία θα πρέπει να κάνετε κάποια καλύτερη τιμή στο ζωοκομείο. Θα ήθελα τις προτάσεις αυτές να τις δούνε οι διαχειριστές και να τις λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, για να κάνουν κάτι άμεσα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Νομίζω ημουν σαφής.

Μπορείς να αγοράσεις αποθηκευτικούς χώρους με αστεράκια και χρυσές μπανάνες. Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράσεις με Φιορίνια.
    Συνεπώς μπορείς να αποκτήσεις άλλους 5 αποθηκευτικούς χώρους χωρίς να πληρώσεις!!!

Είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια επειδή δεν θέλεις να το δεχτείς.
    Έχεις ήδη ανοίξει 4 θέματα και λέμε μονίμως τα ίδια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν θέλεις να την αποδεχτείς, καλώς.
    Αν όχι, λυπάμαι, αλλά δεν θα σου επιτρέπει να ανοίξεις άλλο θέμα σχετικό με αυτό.

Η τιμή δεν θα αλλάξει. Αν θέλεις επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους των 6 που μπορείς να λάβεις δωρεάν, θα πρέπει να πληρώσεις.
    Εφόσον όμως έχεις 1, έχεις την ευκαιρία να πάρεις άλλους 5.
    (δενδροκομείο bahamarama - Δενδροκομείο - Εργοστάσιο - Εργοστάσιο bahamarama - Ζωοκομείο bahamarama)

Το θέμα κλείνει
    Αν ανοιχθεί ίδιο θέμα απο τον ίδιο παίκτη, θα διαγράφει με την ανάλογη ποινή.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.