ζωοκομεία

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by ΝΕΦΕΛΗ9, Mar 14, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ΝΕΦΕΛΗ9

ΝΕΦΕΛΗ9 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα σας.. .εύχομαι να έχετε μια όμορφη Κυριακή...και καλή Σαρακοστη...!!!συγχωρεστε με αν δεν γραφω στο σωστο θεμα...ολο τα μπερδευω....ομως εχω ενα προβλημα σημερα με τα ζωοκομεια...δεν μου εδωσαν τα ζωακια στην αποθηκη μου ενω τα μαζεψα και τα ξαναταισα...σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας...το ID μου ειναι 22613589....σας ευχαριστω και παλι....

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να μας πεις τι στάβλους είχες στο ζωοκομείο;

3. ΝΕΦΕΛΗ9

στο πρωτο εχω 1 γκριλιδα, 2 γαλαζιες κισσες, 3 γκεκο, 2 κοκκινες σαλαμανδρες
    στο δευτερο 2 πορτοκαλι .1 κιτρινο και 2 ακομη ινδικα χοιριδια , 3 κυβους ψαριων...
    σας ευχαριστω πολυ και παλι...

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Τα Logs σου δείχνουν οτι πσιτώθηκαν κανονικά όλα τα ζώα στις 2021-03-14 09:27:20

5. ΝΕΦΕΛΗ9

μμμμμ.....ξερετε επειδη κανω καποιες αποστολες και πιο πολυ κοιταω τις κισσες και τους κυβους κι ενω εχω και καποια μπονους δυστυχως δεν ειδα τα ζωακια μου σημερα...δεν πειραζει ομως....ας πανε κι ολα λιγο παραπισω...σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας...καλα να περασετε και υγεια πανω απο ολα....καλη συνεχεια...μπορειτε να κλεισετε το θεμα....

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.