ζωντανός θρυλος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xarist1, 30/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xarist1

xarist1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα σας, θελω να ρωτήσω αν δώσω τα 300 αστράκια και παρω τον ζωντανο θρύλο θα είναι ενεργος χωρις να εχω τελειώσει τις αποστολές, διαγωνισμος και εκθεση η θα ενεργοποιηθεί μετα το τελος των αποστολων ? ευχαριστώ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Κάθε έπαθλο που θα κερδίζεις από τις συγκεκριμένες αποστολές θα πρέπει να το παραδίνεις στην ρούνα.
    Θα έχεις τόσες επιπλέον πιθανότητες για αναδυόμενα όσα και τα βήματα των αποστολών που έχεις ολοκληρώσει.

3. xarist1

Αν εχω καταλάβει καλα μπορω να το τοποθετήσω στον λουλουδοτοπο και να εχει επιδραση και στις 5 εκτάσεις?.
    με την απάντηση σας παρακαλώ κλίστε και το θεμα
    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και σαφή απάντηση

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Οχι, Αν το τοποθετήσεις στον λουλουδότοπο δεν θα έχεις σε καμιά έκταση επίδραση του μπόνους
    Για να έχεις το μπόνους, επιπλέον πιθανότητες για αναδυόμενα σε όλες τις εκτάσεις που δίνουν αναδυόμενα ,θα πρέπει να το τοποθετήσεις στο δέντρο της σοφίας και στη ρουνα ζωντανός θρύλος
    Το θέμα το αφήνω ανοιχτό μήπως χρειάζεσαι κάποια άλλη διευκρίνηση

5. xarist1

Είμαι οκ το κατάλαβα .Ευχαριστώ πολύ, μπορεί να κλίσει το θεμα.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.