ζωντανος θρυλος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την skevo, 7/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

διαβαζοντας άλλες ερωτήσεις,αποριες και ΣΕ σχετικα με τον ζωντανο θρυλο θελω να μου επιβεβαιώσετε ,αν μπορειτε, κατά ποσο βοηθαει αν τον ξεκλειδωσω..
    δηλαδή, εγω που εχω τα αγαλματα στο ξεφωτο με 15% (αγροτης) και 10% (κτηνοτροφος) και ολο δεντρα παιρνω περιπου 25 -30 αναδυομενα στα ιβεντ
    όταν όμως τα βαλω στον ζωντανο θρυλο θα είναι τα ιδια περιπου και παραπανω ή θα μειωθουν και επισης αν θα εχει επιδραση και σε αλλα μερη (βασικη, νησι) εκτος απτο ξεφωτο..?
    αυτό είναι που με μπερδευει

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Καταθέτοντας τα κύπελα σου και τις αναβαθμίσεις τους, στο ζωντανό θρύλο, θα έχεις 25% πιθανότητα για παραπάνω αναδυόμενα απ τις συγκομιδές σου, σε όλα τα μέρη της φάρμας και του νησιού.
    Ενώ τώρα το 25% το έχεις μόνο για την έκταση που τα έχεις τοποθετημένα.

Όταν λέμε σε όλα τα μέρη φάρμας και νησιού ,εννοείται στα μέρη που μπορείς να βάλεις χωράφια δέντρα και στάβλους.

3. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

ωραια !!
    ευχαριστω πολύ κίρκι
    κλειστε το θεμα και καλη συνεχεια

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.