εχασα οτι υπαρχοντα υπηρχαν

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την keli2009, 29/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. keli2009

keli2009 Αρχάριος στο φόρουμ

καλημερα ανοιξα το παιχνιδι μετα απο αρκετο καιρο κ δεν εχω πια τα υπαρχοντα μου....ουτε δεντρα ουτε σταυλους....εχουν χαθει!!γιατι εγινε αυτο;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να μας αναφέρεις ενδεικτικά τι είχες και χάθηκε; Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. keli2009

Χρήστης: keli2009ID: 14209306

4. -*thumbelina*-

Τα υπάρχοντα σου, στάβλοι και δέντρα βρίσκονται στις εκτάσεις σου. Αντι για στάβλους και δέντρα μήπως βλέπεις μαργαρίτες; Τους στάβλους και τα δέντρα που είναι τοποθετημένα, μπορείς να τα δεις;

5. keli2009

μεσα στα υπαρχοντα ειχα παρα πολλα αντικειμενα σταυλους αναβαθμισεις δεντρα και ζωα εκτος απο οτι υπηρχε στα χωραφια τωρα δεν υπαρχουν

6. -*thumbelina*-

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε την αναφορά σου καθώς έχεις πάρα πολύ καιρό να κάνεις log in και δεν υπάρχουν Logs για να ελέγξουμε, αν έχει χαθεί κάτι.