ερωτηση για τις αποστολες στα ενδοτερα του ναου

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την orpa66, 6/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. orpa66

orpa66 Νέος ειδικός

καλησπερα.ξερω οτι κοντευει να τελειωσει το ιβεντ αλλα απο περιεργια κανω μια ερωτηση.Στις αποστολες ειναι η μασκα των οραματων και οχι οι αλλες αποστολες που αναφερετε,Τι δεν εχω καταλαβει?που ειναι οι αλλες?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Υπάρχουν 3 αποστολές στη Λαχαναγορά που πρέπει να κάνεις για να ολοκληρώσεις το event. Αν μπεις κατευθείαν στην Λαχαναγορά θα τις δεις εκεί.

3. orpa66

orpa66 Νέος ειδικός

μα στην λαχαναγορα ειναι μονο η μασκα των οραματων.Το εχω ψαξει πολλες φορες αλλα σκεφτηκα οτι κατι δεν καταλαβα.Δεν υπαρχει αλλη αποστολη που πρεπει να παραδωσω ζωα φυτα η οτιδηποτε αλλο ,παρα μονο μαιμουδισια μασκα.Μηπως πρεπει να τελειωσω αυτη την αποστολη πρωτα?Δεν υπαρχει αλλη αποστολη.

4. -*thumbelina*-

Μήπως τις έχεις ολοκληρώσεις τις αποστολές;

5. orpa66

orpa66 Νέος ειδικός

σε αυτη την περιπτωση πρεπει να σκεφτω σοβαρα οτι εχω προβλημα.Πραγματικα δεν νομιζω αλλα πως μπορω να το μαθω?

6. -*thumbelina*-

Κοίταξε στις ολοκληρωμένες αποστολές αν τις έχεις κάνει ή αν θες δώσε μου το Id σου να σου πω αν τις έχεις ολοκληρώσει.

7. orpa66

orpa66 Νέος ειδικός

οκ τωρα θα παω σε γιατρο για εναν ελεγχο.Ουτε που σκεφτηκα να κοιταξω στις ολοκληρωμενες,και τις ειχα τελειωσει χωρις καν να το καταλαβω.Αφηρημενη παρεδωσα οτι ζηταγε και τελειωσα την πρωτη μερα.Συγνωμη για την ταλαιπωρια μπορεις να το κλεισεις.:oops:καλη συνεχεια.

8. -*thumbelina*-

Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.