εργαστηρια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την mairh21, 23/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mairh21

mairh21 Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα ..θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι τις κατσαρολες τις κατασκευαζουμε απο τα εργαστηρια γαιδαρων αλλα θελουμε τα παλιοσιδερα αλλα εμενα στην αποθηκη μου δεν μου εχει μπει κανενα παλιοσιδερο μεχρι ωρας μηπως εγω δεν εχω κανει κατι καλα ?η δεν ξερω ?

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Τα παλιοσίδερα όπως και όλα τα άλλα εργαλεία αναδύονται από την φάρμα σου κατά την συγκομιδή ,
    υπάρχει κ η πιθανότητα να περιέχονται σε εργαλειοθήκες.

Αρέσει στον/ην mairh21.
  3. mairh21

γιατι οταν παω στην πολη στο πρασινο κτιριο και παω να δω για τα εργαστηρια γαιδαρων μου ενω ειναι ολα συμπληρωμενα τα υλικα μου τα παλιοσιδερα ειναι μηδεν ακομα

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Διότι ακόμα δεν έχεις τα συγκεκριμένα εργαλεία .Μπορείς να δεις εάν υπάρχουν και στον αχυρώνα σου στην κατηγορία διάφορα.
    Θα πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί σαν νεοαφιχθέν εργαλείο είναι ακόμα λίγο σπάνιο.

Αρέσει στον/ην mairh21.
  5. mairh21

σας ευχαριστω πολυ :)

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.