εργαστηρια απο σταβλους τοπαζι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -smart97-, 21/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -smart97-

-smart97- Ενεργός συντάκτης

απο χθες εχω δει πολλα μηνυματα απο συντονιστες που μας παροτρυνουν να επικοινωνησουμε με την υποστηριξη αν κερδισουμε απλο εργαστηριο, στις σε, ομως, τα απλα εργαστηρια υπαρχουν σαν επαθλο απο τους συγκεκριμενους σταβλους
    τελικα τι ισχυει?

Αρέσει στον/ην misirli.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Απο μυστηριώδες σταβλάρχες (φάρμας), δεν παίρνεις ποτέ απλά βασικά εργαστήρια αλλά αναβαθμίσεις αυτών κάτι το οποίο και δεν ισχύει για τους μυστηριώδες στάβλους bahamarama κάτι το οποίο και ελέγχεται απο την ομάδα του Farmerama και για το λόγο αυτό ζητήσαμε απο τους παίκτες να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη.

Εφόσον όμως ενδιαφέρεσαι για αυτό το θέμα και κάνεις αυτή την ερώτηση, υποθέτω οτι κέρδισες και εσύ εργαστήριο από το μυστηριώδη στάβλο τοπάζι. Μπορείς να μου δώσεις το ID σου ωστε να το προωθήσω;

3. -smart97-

εγω ακομα δεν εχω δει τι κερδισα απο τον μυστηριωδη σταβλω τοπαζι (σε 2 ωρες και μερικα λεπτα θα ειναι ετοιμο), ρωταω απο ενδιαφερον για το παιχνιδι και για να ξερω μελλοντικα
    με περδεψατε λιγο...τωρα μολις μου γραψατε οτι απο τον τοπαζι μπορουμε να κερδισουμε και απλα εργαστηρια, οποτε ποιο ειναι το προβλημα με τους παικτες που κερδισανε απλα εργατσηρια?

4. -Snorkel-

Δεν νομίζω να σε μπέρδεψα.
    Η απάντηση μου ήταν ξεκάθαρη.
    Σου είπα οτι η ομάδα του Farmerama ελέγχει αν είναι σωστό ή λάθος το γεγονός οτι παίκτες κερδίζουν απλά εργαστήρια.
    Μέχρι τότε, οι παίκτες μπορούν να απευθυνθούν στην υποστήριξη.
    Αν λοιπόν αγοράσεις ή κερδίσεις μυστηριώδη σταβλάρχη τοπάζι, και λάβεις κάποιο εργαστήριο, τότε μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη και θα ενημερωθείς σχετικά.

Μέχρι τότε λοιπόν, θεωρώ άσκοπο να συζητάμε για μια υποθετική ερώτηση, εφόσον ούτε αγόρασες μυστηριώδη στάβλο bahamarama ούτε έλαβες κάποιο εργαστήριο απο το συγκεκριμένο μυστηριώδη στάβλο. ;)

5. -smart97-

οκ, καταλαβα τι εννοειτε :)
    αν τελικα κερδισω εργαστηριο να επικοινωνησω απευθειας με την υποστηριξη?

6. -Snorkel-

Προφανώς δεν διαβάζεις τις αναρτήσεις μου.
    Σου έχω απαντήσει ήδη σε αυτή την ερώτηση. ;)

Εχεις κάποια άλλη σχετική ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί;

7. -smart97-

οχι, μπορει να κλεισει

8. -Snorkel-

To θέμα κλείνει.

Καλό σου απόγευμα.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.