εργασιες συντηρησης

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την kaltsula, 30/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

μολις ειχα ενεργοποιησει ολα τα μπονους και ημουν ετοιμη να μαζεψω.και με πεταξε εξω λογω εργασιων συντηρησης.ειναι δυνατον? χωρις επισημη ανακοινωση?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Μπαίνεις στο φαρμεραμα από Ελλάδα; Επίσης δεν μπορείς να κάνεις Log in ή βλέπεις εργασίες συντήρησης ;

3. kaltsula

απο ελλαδα μπαινω. ημουν ηδη μεσα και μολις πατησα την θεριστικη μηχανη να μαζεψω με πεταξε εξω και μου εβγαλε την σελιδα που γινονται εργασιες συντηρησης. βγαινω απο την σελιδα τελειως.ξαναπαταω farmerama και με εβγαλε παλι σε εργασιες συντηρησης.μπαινω εδω βλεπω οτι δεν υπαρχει καποια επισημη ανακοινωση και δημιουργησα το θεμα. βγηκα παλι πατησα farmerama και οι εργασιες συντηρησης ειχαν τελειωσει.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Υπήρξε κάποιο πρόβλημα , το οποίο προωθήθηκε αμέσως, θα σε παρακαλέσουμε να μας ενημερώσεις αν ξαναγίνει.
    Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό

5. kaltsula

ενταξει σε ευχαριστω πολυ.απλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν υπηρχε ανακοινωση με προγραμματισμενες εργασιες συντηρησης.ειμαι παλια παικτρια και ξερω οτι παντα κανετε ανακοινωση. σε ευχαριστω και παλι.

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.