εργαλειοθηκες

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by sniperjohn1, Apr 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sniperjohn1

sniperjohn1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα σας . που μπορω να βρω τις εργαλειοθηκες που μου κανουν δωρο οι γειτονες μου? ευχαριστω .

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Τις εργαλειοθήκες θα τις βρεις στα υπάρχοντά σου, στην καρτέλα με τα διακοσμητικα. Θα πατήσεις Χρήση και τα εργαλεία θα μπουν στον αχυρώνα σου.

3. sniperjohn1

δεν υπαρχει τιποτε σε αυτη την καρτελα . αν και εχω παρει πολλες εργαλειοθηκες δωρο απο τους γειτονες μου ποτε δεν τις εχω βρει στην συγκεκριμενη καρτελα . για κοιταξτε το σας παρακαλω . ευχαριστω

Last edited: Apr 26, 2015
  4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Οι εργαλειοθήκες από αποστολές και απ το κατοικίδιο κότα [​IMG] , πηγαίνουν στα διακοσμητικά.
    Οι εργαλειοθήκες απ τους γείτονες που στέλνονται σα καθημερινό δώρο, πηγαίνουν κατευθείαν στον αχυρώνα σου σαν εργαλεία.
    Μπορείς να δεις απ την κάτω μπάρα στην οθόνη της φάρμας σου, τον αποστολέα της εργαλειοθήκης και τα εργαλεία που έλαβες. [​IMG]

5. sniperjohn1

ευχαριστω πολυ μπορει να κλειδωσει το θεμα

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε!
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.