εργαλεια απο την εργαλειοθηκη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 16/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Γεια σας ,νιωθω πραγματικα σαν αρχαριος παικτης γιατι μολις διαπιστωσα οτι το εικονιδιο που αναρτησε η κ. Χαρα στην συζητηση των αποθη/κων χωρων '' εργαλειο απο την εργαλειοθηκη '' που βλεπεις ποσα εργαλεια εχεις δεν το εχω ή δεν το βρισκω o_Oo_O .....μα που ειναι??

Αρέσει στον/ην smacsyl.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Τα "εργαλεία από την εργαλειοθήκη" θα τα βρεις στην καρτελα των διακοσμητικών και στα καταναλωτικά αγαθά.
    Ηταν εργαλεία που είχαν δοθεί από παλαιότερα δρώμενα.
    Επίσης η σειρά σύννεφων "Ημέρα γονέων 2015" δίνει 5 εργαλεία καθώς και το κατοικίδιο "Κοτέτσι"
    Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Χρήση" θα λάβεις τυχαία εργαλεία.

3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

μαλιστα...για αυτο δεν τα εχω ....ισως ηταν πριν το 5/11 που ηρθα εγω ..... το κοτετσι αληθεια ποιο ειναι ? ....τι εχω χασει τελικα ,τα καλυτερα ?? :p

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

5. xara2011

xara2011 Έμπειρος

εχετε δικιο ,επειδη λεει κοτα στην αγορα μπερδευτηκα ...και ειναι το μονο που θεωρουσα οτι δεν ειναι απαραιτητο ...κοιτα να δεις :sleepy: ευχαριστω πολυ κοριτσια ;)

Αρέσει στον/ην kitsena.
  6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.