επεξεργασία θέματος

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by heavymetal7, Jun 4, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Γεια σας, εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία σε κάποιο θέμα που έχω αναρτήσει. Μπορείτε να με βοηθήσετε;; ενώ πατάω από κάτω το επεξεργασία δεν ανοίγει ποτέ για να το κάνω. Το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι διαγραφή του θέματος. Επίσης αν ποστάρω από κάτω αυτό που θέλω για συμπλήρωμα θα θεωρηθεί διπλοποστάρισμα. Τι μπορώ να κάνω;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σε ποιο θέμα αναφέρεσαι;

3. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Αναφέρομαι γενικά... ποτέ δεν με αφήνει να κάνω επεξεργασία μετά που ανοίξω ένα θέμα. Τώρα πχ ήθελα να επεξεργστώ το τελευτταίο θέμα μου στο πάρε δώσε και να συμπληρώσω ότι προσφέρω και τα τρία διακοσμητικά για την κύρια φασολιά και δεν μπόρεσα να το κάνω. Αν γράψω πάλι θα μου πείτε για διπλοποστάρισμα.

4. -Snorkel-

Δείξε μας ένα screenshot οπου δεν μπορείς να επεξεργαστείς την ανάρτηση σου.

5. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Στην παρακάτω εικόνα σας δείχνω στην επάνω αριστερή γωνία τρεις τελίτσες που βγαίνουν και γυρνάνε. Αυτές μπορούν να γυρίζουν για ώρες και ποτέ δεν ανοίγει η επεξεργασία. Να σας προλάβω έχω 100άρι ίντερνετ.

6. -Snorkel-

Εμ... αυτά παθαίνει κάποιος όταν γράφει με δύο λογαριασμούς. heavymetal7 και Arabot ;)

Καθάρισε την cache του browser και γράφε με ένα λογαριασμό. Δεν υπάρχει λόγος να απαντάς στον εαυτό σου. ;)

skias10 likes this.
  7. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν παίζω με άλλον λογαριασμό και πώς να καθαρίσω την cache αφού παίζω από client και όχι από browser. Για να μπω στο φόρουμ πατάω το κουμπί επάνω που είναι οι ρυθμίσεις κι έτσι μπαίνω.

8. -Snorkel-

Ναι δίκιο έχεις. Δεν παίζεις στον άλλο λογαριασμό. Είναι ανενεργός. Γράφεις μόνο για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.
    Αν δεν το θυμάσαι (μπορεί να το εκανες στον ύπνο σου και να μην το θυμάσαι), θα σου θυμίσω οτι χτες το βράδυ έγραψες με έναν από τους δεκάδες λογαριασμούς σου, με το Arabot για να μας πεις οτι συμφωνείς με τον άλλο σου εαυτό, τον heavymetal7.

Επίσης το Forum λειτουργεί σε browser, όχι στο Client.
    Τα προσωρινά αρχεία του browser σου έχουν μπερδευτεί, επειδή χρησιμοποίησες 2 λογαριασμούς στο ίδιο θέμα.
    Αν δεν θες να καθαρίσεις την cache, τότε μην την καθαρίσεις.

skias10 likes this.
  9. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Κοίτα να δεις, εχθές έκανες ολόκληρο θέμα. Αυτός δεν είναι δικός μου λογαριασμός και επιπλέον εδώ τώρα σου γράφω για άλλο πρόβλημα και μου λες πάλι τα δικά σου. Λοιπόν έκανα καθαρισμό όπως μου είπες και πάλι το πρόβλημα παραμένει. Τι κάνουμε παρακάτω;;

10. -Snorkel-

Μάλιστα.. Τότε υπάρχουν δύο περιπτώσεις :
    1. Είναι δικός σου λογαριασμός, με αμφισβητείς και μου λες ψέματα υποτιμώντας την νοημοσύνη μου.
    2. Εσύ και ο Arabot είστε διαφορετικοί παίκτες και χρησιμοποιείτε έναλάξ τους λογαριασμούς; Χμμ... αυτό πρέπει μάλλον να προωθεί στην υποστήριξη για έλεγχο.

Είτε το ένα ισχυει, είτε το άλλο, τότε λυπάμαι αλλά υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω.

Να απευθυνθείς στην υποστήριξη για περαιτέρω βοήθεια.

Το θέμα κλείνει.

kat77 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.