εορταστικοί πόντοι

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την letinahara, 13/6/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. letinahara

letinahara Προχωρημένος

μου λείπουν 300 εορταστικοί πόντοι για να πάρω τη σουρικάτα.
    πάω στο διακοσμητή για να πάρω το εορταστικό πακέτο που λέτε στις συχνές ερωτήσεις με τα 53 φιορίνια που δινει 1800 εορταστικούς πόντους αλλά εκεί μου βγάζει το πακέτο των 3,79.
    Από που μπορώ λοιπόν το πακέτο με τα φιορίνια, ή μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να βρω τους πόντους που μου χρειάζονται γιατί δεν μου βγαίνει λόγω του χρόνου λήξεως του δρώμενου να εκτελέσω παραπάνω παραγγελίες.
    ευχαριστώ

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Αναφέρεσαι στο εβδομαδιαίο πακέτο των 50 φιορινιων; Είσαι σίγουρη ότι δεν το έχεις ήδη παρει; Γιατί αν το έχεις πάρει, δεν ξαναβγαινει στον ίδιο λογαριασμό. Δώσε μας το id σου να ελέγξουμε.

Εναλλακτικά θα σου πρότεινα να πάρεις πόντους από το μαγαζοραμα, αν δεν τα χεις πάρεις ήδη Κ από κει.

3. letinahara

letinahara Προχωρημένος

το id μου είναι 15566151 και από το μαγαζόραμα τους έχω πάρει. έχω κάποια άλλη δυνατότητα να πάρω τους πόντους που χρειάζομαι;
    στη διάρκεια της περιόδου μετά τη γιορτή θα μπορώ να πάρω πόντους από παραγγελίες;

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δυστυχώς το πακέτο το έχεις ήδη αγοράσει στις 2020-06-11 18:28:26