εξευγενισμός τριαντάφυλλου ΣΛΖ

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την DespoinaK1976, 1/2/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. DespoinaK1976

DespoinaK1976 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους.
    Το θέμα αφορά προβληματισμό/ απορία που έχω κι όχι πρόβλημα.
    Αν δεν έχω κάνει τη δημοσίευση στο σωστό σημείο, να με συγχωρέσετε!

Κάνοντας εξευγενισμό στο τριαντάφυλλο, το αποτέλεσμα είναι ΣΛΖ, όπου εμφανίζεται το παρακάτω μνμ.

Μου δημιουργείται λοιπόν η απορία, τί ακριβώς σημαίνει το μνμ αυτό;;;...
    Με πράσινο είναι γραμμένα τα θετικά αποτελέσματα του εξευγενισμού και με κόκκινο τα αρνητικά;
    Η δεύτερη απορία: αυτό που θα γίνει _αν καταλαβαίνω σωστά δηλαδή_ είναι πως σε φύτεμα τριαντάφυλλου, είτε δεν θα μειωθεί καθόλου το σούπερ λίπασμα της Ζωζώς αν το χρησιμοποιήσω (μνμ με πράσινη γραμματοσειρά), είτε θα καταναλωθούν δύο σακιά ανά χωράφι αν χρησιμοποιήσω σούπερ λίπασμα (μνμ με κόκκινη γραμματοσειρά);

Τελευταία απορία μου για την οποία θα ήθελα παρακαλώ πολύ, γνώμη από τους έμπειρους παίχτες... πείτε μου τι προτείνετε... το κρατάω ή όχι;

Ευχαριστώ πολύ!

Τελευταία επεξεργασία: 1/2/25
    Αρέσει στον/ην MixalisG.
  2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Εδώ που έγραψες δεν μπορεί να σου απαντήσει κανένας παίκτης.
    Εδώ απαντάμε μόνο οι συντονιστές.
    Αν θες απαντήσεις από τους συμπαίκτες σου, θα πρέπει να γράψεις στην ενότητα ....Τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι .... όπου θα πάρεις διάφορες απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν.
    Μπορώ όμως να σου πω τη δική μου γνώμη ως παίκτρια.
    Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις.
    Κανονικά πρέπει να το κρατήσεις ώστε να μην σου τυχαίνει αυτό το μπόνους όποτε προσπαθείς να πετύχεις τα θετικά μπόνους.
    Και απλά όταν πας να κλειδώσεις τα μπόνους που θέλεις στις θέσεις του εξευγενισμού, να μην τοποθετήσεις αυτά που υπερτερούν αρνητικά.

Αρέσει στους MixalisG, kat77 και Nantia123.
  3. DespoinaK1976

DespoinaK1976 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ. Η απάντηση με βοηθάει πολύ να καταλάβω πώς λειτουργεί ο εξευγενισμός. Καλή Κυριακή!!!

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή Κυριακή και για σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην DespoinaK1976.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.