εξευγενισμός κρόκου

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 3/9/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα σε όλους.. πριν λίγες μέρες ξεκίνησα τον εξευγενισμό κρόκου, μετά απο την πολύ χρήσιμη πληροφορία απο την αγαπητή iocaste1.. κάποια στιγμή έτυχα 2 μπόνους και πάτησα φύλαξη σύμφωνα με όσα ξέρω και με αυτή την οδηγία <
    Αν πατήσεις φύλαξη, τότε η διαδικασία θα σταματήσει, το Bonus θα αποθηκευτεί για πάντα και θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις κάθε φορά που το θέλεις. (αν έχεις διαλέξει μεγάλο θερμοκήπιο και βρεις το εξευγενισμένο φυτό στην 1η ή 2η φάση και πατήσεις "φύλαξη" τότε οι επόμενες φάσεις ανάπτυξης θα ακυρωθούν)

Αν πατήσεις συνέχεια τότε το Bonus δεν θα αποθηκευτεί αλλά θα μπορέσεις να συνεχίσεις την διαδικασία για τις επόμενες φάσεις ανάπτυξης.>>
    εγώ είχα χρησιμοποιήσει μεσαίο θερμοκήπιο δεν θυμάμαι αν τα ειχα βρει στην πρώτη ή δεύτερη φάση,, πάτησα φύλαξη και τώρα δεν τα βρίσκω τσεκαρισμένα.. αυτό που θέλω να μου διευκρινίσετε αν και στο μεσαίο θερμοκήπιο πατήσω φύλαξη αλλά συνεχίσω στην δεύτερη φάση, το μπόνους χάνεται.. το ρωτάω γιατί στις ΣΕ γίνεται λόγος για το μεγάλο θερμοκήπιο..
    ID: 19100050
    ευχαριστώ πολύ

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Σε κανένα θερμοκήπιο δεν χάνεται κανένα μπόνους στο οποίο έχεις σίγουρα, πατήσει φύλαξη.
    Και να πατάς για να μην σου τυχαίνουν τα ίδια και τα ίδια μπόνους.
    upload_2025-9-3_10-7-26.png
    Με τη φύλαξη τσεκάρονται....σίγουρα.

3. GEPPO1

μηπως ομως αν συνεχίσω τον εξευγενισμο σε δευτερο στάδιο στο μεσαιο θερμοκηπιο χάνονται?? μπορεις να κανεις ενα τσεκ στον λογαριασμο μου?? θα δεις οτι εχω πάρει δύο μπονους τα πατησα φυλαξη, αλλα δεν υπαρχουν τωρα
    επισης αν αντικαταστήσω τα μπονους στην βαλεριανα και βαλω αυτα του κροκου, θα χαθουν της βαλεριανας ή θα τα ξαναβρω οταν θελω να αλλαξω παλι??

4. iocaste1

Δε χάνεται τίποτα και από πουθενά.
    Και ο λογαριασμός ο δικός σου δεν διαφέρει από τον δικό μου.
    Ότι βγάλεις θα το ξαναβρείς όταν το θες.
    Και από κα νέ να θερμοκήπιο.

5. GEPPO1

ενταξει ιοκαστη μου.. θα το παρακολουθησω και αν κατι παει στραβα, θα επανελθω.. ευχαριστώ πολυ.. ας κλεισει το θεμα

6. iocaste1

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.