εξευγενισμενο φυτο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την katerinath, 16/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

καλησπερα κ παλι πηγα να δοκιμασω να κανω κ δεν ξερω τι να πατησω οταν μπαινω το εξευγενισμενο δεν μου αφηνει να το πατησω αυτο που παω να διαλεξω ειναι αχρωμα ενω το θερμοκηπιο εκανα το εξευγενισμενο δεν μου αφηνει μπαινω κ παω να διαξεξω κ δεν κανει τιποτα

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Θα πατήσεις στην καρτέλα που λέει Θερμοκήπιο και μετα εκεί που λέει Επιλογή φυτού. Θα επιλέξεις το φυτό που θέλεις και θα πατήσεις επιλογή.

Θα επιλέξεις το θερμοκήπιο, μικρό, μεσσαίο, μεγάλο και θα πατήσεις φύτεμα. Μετά θα πρέπει να περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασια και να δεις τι μπόνους κέρδισες.

3. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

καλησπερα ξανα το θερμοκηπιο το εκανα μου εγινε το αλλο διπλα το εξευγενισμενο δεν μπορω να πατησω οταν θελω να διαλεξω ενα φυτο δεν μπορω κ τα κατω ειναι αχρωμα ακομα κ η επιλογη

4. -*thumbelina*-

Απο το σκάλισμα της γλάστρας βρήκες κάποιος μπόνους;

5. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

ναι βρηκα εκανα κατι τριανταφυλλα κ κερδισα απλα ρωταω για το αλλο διπλα πως να το κανω δεν μου αφηνει να το πητησω η να διαλεξω το θερμοκηπιο το εκανα κ κερδισα μπονους κ τριανταφυλλα που εκανα απλα το αλλ ηθελα να μου πειτε το εξευγενισμενο

6. -*thumbelina*-

Αν έχεις κερδίσει κάποιο μπόνους τότε θα πας στην καρτέλα που λέει εξευγενισμός φυτών και θα πατήσεις Προσθήκη. Θα πας στο τριαντάφυλλο και θα πατήσεις στο μπόνους που έχεις κερδίσει ωστε να τοποθετηθεί. Αν τα βλέπεις γκρι ή δεν έχεις κερδίσει κάποιο μπόνους ή δεν το αποθήκευσες όταν σκάλισες την γλάστρα.

7. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

αααααα ενταξει κ εγω απλα λεω γιατι δεν μπορω παλι σας ευχαριστω κ συγνωμη καλη ξεκουραση

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.