εξαφανιση ζαχαρενιων κρανιων

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την JIMEXTREME, 4/9/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. JIMEXTREME

JIMEXTREME Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπερα, πριν λιγο εφτιαξα στο μυλο 2 ζαχαρενια κρανια και μολις φτιαχτηκαν πηγα στο παιγχνιδι να τα παιξω και δεν υπηρχαν, μπηκα βγηκα, αλλα τιποτα. το id μου ειναι 24457069, μπορειτε να το κοιταξετε? τι μπορει να συνεβη? ευχαριστω εκ των προτερων.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Ο έλεγχος έδειξε ότι τελευταία φορά που έβαλες να φτιάξεις ζαχαρένια κρανία, ήταν, χθες στις: 2022-09-03 22:27:51

3. JIMEXTREME

πριν 10 περιπου λεπτα ξεφυτεψα τα 2 χωραφια που βαζουμε το φυτο του ιβεντ και πηγα στο μυλο και εφτιαξα 2 ζαχαρενια κρανια, τωρα ουτε τα κρανια εχω ουτε τα φυτα που ξεφυτεψα προ 10λεπτου, σιγουρα υπαρχει προβλημα, αφου ουτε και εσυ βρισκεις τις κινησεις που αναφερω, το οτι πηγα στο μυλο και εφτιαξα τα 2 κρανια δεν το συζητω, ειμαι σιγουρος, θα περιμενω μηπως υπαρχει καποια καθυστερηση στην ενημερωση και τα ξαναλεμε.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Τα φυτά που "ξεφύτεψες" τα εδωσες στο δρώμενο στις 2022-09-04 14:43:21
    Δεν υπήρξε καμία παραγωγή στο μύλο.

Επιπλέον να σου θυμίσω οτι έτρεχε παραγωγή 30 τροφών θαλάσσιου ίππου εκείνη την ώρα η οποία και ολοκληρώθηκε στις 14:42:45 οπότε έχεις μπερδευτεί.

5. JIMEXTREME

καλησπερα στο δρωμενο προχωραω βημα βημα οπως φαινεται απο την εικονα που εχεται εαν λετε οτι δεν επαιξα και δεν εβαλα φυτα στόν μυλο δεν μπορω να το αποδείξω ...οπότε Ευχαριστώ

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.