εξακολουθω να εχω προβλημα

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την alonisos, 26/10/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alonisos

alonisos Ανερχόμενος συντάκτης

Λυπαμαι που ενοχλω και παλι,αλλα δεν μπορω να αγορασω πακετα προσφορων στους αλλους λογαριασμους μου.Τωρα ανοιγει η σελιδα της τραπεζας αλλα δεν μου δινει την επιλογη επιβεβαιωσης μεσω i-code.Ενω αγοραζω τα παντα μεσω ιντερνετ,αδυνατω να αγορασω πακετα στον αλλο λογαριασμο μου.Τι κανω λαθος και πως μπορω να το διορθωσω?Εψαξα και εκανα τα παντα στον υπολογιστη μου.Αυτο ισχυει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
    Συγνωμη που ενοχλω και παλι,αλλα εχω χασει πολλες προσφορες και θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να μη χασω αλλες.
    Χιλια ευχαριστω!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δοκίμασες απο άλλον browser;

3. alonisos

Καλημερα και συγνωμη για την καθυστερηση.Ναι,δοκιμασα και με Mozilla,αλλα συμβαινει ακριβως το ιδιο κι εκει.Μπηκα και σε ολες τις ρυθμισεις που αφορουν τις πληρωμες,ματαια ομως.Ευχαριστω για την υπομονη σας.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Θα προωθήσουμε το πρόβλημα .
    Αν μπορούσες, θα μας βοηθούσε ένα screenshot

5. alonisos

Δυστυχως δεν καταφερα ποτε μου να ανεβασω στο forum screenshot.Λυπαμαι.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και την αμεση απαντηση.

6. .*Hazel*.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη και όταν λάβεις απάντηση να επισυνάψεις μια φωτογραφία στο email;

7. alonisos

θα επικοινωνησω με την υποστηριξη και θα κανω τα παντα να ανεβασω φωτογραφια στο μειλ μου.Ευχαριστω πολυ.

8. .*Hazel*.

Να επιλέξεις τις γενικές ερωτήσεις.
    Το email σου να είναι έγκυρο και να έχεις πρόσβαση σε αυτό, γιατί η επικοινωνία σας για να σε βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημα θα γίνει μέσω email
    Καλή συνέχεια
    Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.