εναεριο λιβαδι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sniperjohn1, 2/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sniperjohn1

sniperjohn1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα σας. επειδη δεν ξαναειχα εναεριο λιβαδι θα ηθελα να ρωτησω κατι :
    πηρα πολλα απο τον λουλουδοτοπο και τα εχω τοποθετησει στο εναεριο λιβαδι .
    ενω ηταν στο λιβαδι εβαζα τον κενσορα πανω τους και μου εδειχνε τι χρονος απομενει και ποσους ποντους εμπειριας μου δινουν . τωρα στο λιβαδι δεν δειχνει τιποτε . μονο τι ειναι το καθενα. επισης μου τα εμφανιζει με ενα λουκετο κλειδωμενο γιατι? ευχαριστω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Σε κάθε σειρά συννέφων δεν παίρνεις τους πόντους εμπειρίας και τα χορτοτάλιρα μεμονωμένα απο κάθε διακοσμητικό αλλά το μπόνους που δίνει κάθε σειρά συννέφων.
    Μόλις ολοκληρώσεις μία γραμμή σύννεφων θα μπορέσεις να πάρεις κάποιο Bonus ανα τακτά χρονικά διαστήματα (ανάλογα με την σειρά). Οταν ενεργοποιήσεις την σειρά, θα πάρεις το Bonus σου και ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα. Μολις ολοκληρωθεί ο απαιτούμενος χρόνος, θα μπορέσεις να ξανα πάρεις το Bonus που αναλογεί σε αυτή την σειρά. Κατα την διάρκεια αυτή δεν μπορείς να αφαιρέσεις τα αντικείμενα σου από την εκάστοτε γραμμή και δίπλα απο τα σύννεφα θα έχει το λουκετάκι.
    Δες εδώ λεπτομέρεις

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Εναέριο-Λιβάδι.6875/

3. sniperjohn1

sniperjohn1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ευχαριστω πολυ μπορει να κλεισει

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.