εναεριο λειβαδι

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την nickoikono11, 17/5/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα σας! Δεν μπορω εδω και 3 ημερες να μπω στη φασολια! Χρησιμοποιω το Google Chrome! Eχω κανει καθαρισμο και διαγραφη cookies, απο το site που μου εχετε δωσει παλαιοτερα, αλλα δυστυχως , η φασολια παραμενει κλειστη! Μπορειτε εσεις να κανετε εναν καθαρισμο?? ID23027084

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Σου κάναμε καθαρισμό. Βγες απο το λογαριασμό σου και ξαναμπες και ενημέρωσέ μας αν διορθώθηκε.

3. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Δεν διορθωθηκε! Φορτιζει μεχρι το 100% και μετα κολλαει!!!!!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό σου, ούτε με το παιχνίδι γενικότερα. Μήπως η συνδεσή σου στο ίντερνετ είναι αργή σήμερα; Μήπως κάνει ενημερώσεις ο υπολογιστής σου;
    Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση το ρούτερ σου και να το πρόβλημα εξακολουθεί, δοκίμασε απο άλλο brower.

5. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Ολα αυτα που μου ειπατε τα εχω δοκιμασει και δυστυχως ειναι σημερα 4η μερα που δεν μπορω να μπω στο εναεριο λειβαδι και να παρω τους ποντους απο τις φασολιες οι οποιες ειναι πανω απο 500!!! Ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενος!! Δοκιμασα και απο αλλο browcer και απο το client και δυστυχως τιποτα!!!

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Σε παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη για να δουν το πρόβλημα σου.

7. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Πως μπορω να επικοινωνησω???

8. iocaste1

Την υποστήριξη θα τη βρεις στο ξύλινο πλαίσιο κάτω στη φάρμα σου αν είσαι από browser.
    Και εδώ αν είσαι από client. upload_2022-5-18_22-37-58.png
    Να βάλεις ένα έγκυρο email στο έντυπο επικοινωνίας γιατί εκεί θα λάβεις την απάντηση.

9. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Ευχαριστω πολυ!

10. iocaste1

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.