εναέριο λιβάδι

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την βουλα38, 28/11/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. βουλα38

βουλα38 Ανερχόμενος

Στο εναέριο λιβάδι στις σειρές αντικείμενων στην (ομάδα σύννεφων 4 πάρτι εισιτήριο)
    λείπουν 2 από τα αντικείμενα μου ο μυθικός φοίνιξ και το μυθικό αλογάκι.
    Θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά?
    ID 5392113

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Έχεις και από τα δυο διακοσμητικά τοποθετημένα στο λουλουδοτοπο. Μπορείς να τα τοποθετήσεις στη σειρά, αφού τα διαγράψεις από εκεί.

3. βουλα38

βουλα38 Ανερχόμενος

αυτό το ξέρω ότι έχω, αλλά είχα και στην φασολιά και είμαι σίγουρη ότι δεν τα έβγαλα

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Ο έλεγχος δεν έδειξε να τα έχεις στη σειρά.

5. βουλα38

βουλα38 Ανερχόμενος

κοιτάξτε να δείτε εγώ τα είχα στην σειρά εδώ και πολύ καιρό....άλλα τώρα τι να πω?
    είναι η άποψή μου ενάντια στην δική σας άποψη, και ως συνήθως το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρο,
    εγώ ήρθα σε εσάς για να με βοηθήσετε και αφού εσείς το βλέπετε με ελαφρά την καρδία από την πρώτη σας απάντηση....!!
    τότε καλή καρδιά!!!
    και καλή νύχτα σας!!!

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Εμείς έχουμε αποδείξεις ότι δεν τα είχες και σου απαντήσαμε από τις αποδείξεις μας. Και μάλλον εσύ με ελαφριά τη καρδιά μας κατηγορείς χωρίς να μπορείς να αποδείξεις κάτι.

Αν δεν τα έβγαλες εσύ, τότε ψάξε ποιος άλλος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σου. Γιατί αν και είναι μυθικά τέρατα δεν μεταφέρονται μόνα τους.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.