Πρόταση εμποριο κ δωρα.- φιορινοδεντρο.

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την evellin, 17/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. evellin

  evellin Ανερχόμενος

  θα ήθελα να γινει γρήγορα το event εμπόριο και δωρα με δυνατότητες να αλλάζουμε καινουριους στάβλους και δεντρα.
  Επίσης τωρα τις γιορτές δώστε μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε (οσοι δεν εχουμε και θελουμε πολυ) φιορινοδεντρο.
  * ευχομαι να γραφω στη σωστη ενοτητα:)
   
  Αρέσει σε GEPPO1, ath, biki2004 και 24 σε άλλους.
 2. Stefoulini

  Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

  υπεροχη ιδεαααα!
   
  Αρέσει σε NIKOΣ13, βιβη.2003, .eugenaki. και 3 σε άλλους.
 3. FOIVOS22

  FOIVOS22 Ανερχόμενος συντάκτης

  Το event "Πάρε - Δώσε" είναι πράγματι πάρα πολύ εξυπηρετικό και χρήσιμο για όσους δεν βάζουν καθόλου ή δεν βάζουν συχνά φιορίνια στο παιχνίδι. Συμφωνώ με την ιδέα περί φιορινόδεντρου και μάλιστα έχω προτείνει σε άλλη συζήτηση, αφενός να μονιμοποιηθεί το event και αφετέρου ο κάθε παίκτης να μην έχει δικαίωμα να ανταλλάξει στάβλους, δέντρα και διακοσμητικά μεγαλύτερης αξίας από αυτά που ζητά, για παράδειγμα αν εγώ θέλω να δώσω ένα εργαστήριο ταράνδου για κάποιο δέντρο, στάβλο εργαστήριο ή διακοσμητικό, να μην μπορώ να ζητήσω κάτι που να δίνει πάνω από 140 πόντους. Πιστεύω ότι έτσι θα είναι πιο δίκαιο για εκείνους που προσφέρουν αντικείμενα που δίνουν πολλούς πόντους εμπειρίας. Επίσης είχα εισηγηθεί την κατάργηση των μυστηριωδών δενδρυλλίων και σταβλαρχών και τους εκάστοτε νέους στάβλους και δέντρα να τους τοποθετήσουν στα επίπεδα ή στο ναό των πιθήκων, διότι μετά το 77 επίπεδο, μόνο σπόρους ξεκλειδώνουμε, ενώ κάθε φορά που μπαίνουν τα δενδρύλλια και οι σταβλάρχες, έχουν από 2-4 νέους στάβλους και δενδρύλλια, κάτι που το θεωρώ άδικο.
   
  Αρέσει σε .ATHENA., kitsena, Stefoulini και 3 σε άλλους.
 4. βιβη.2003

  βιβη.2003 Έμπειρος

  Και εγω δεν εχω φιορινόδεντρο και θα ηθελα να πάρω. αν και πιστευω οτι δεν θα σου ανταλάξει κάποιος οτιδήποτε με φιορινόδεντρο!!!
  και πως θα βγάλει χρήμα η εταιρεια foivos22;
   
  Αρέσει στους psipsi1978, graganta και ellee68.
 5. FOIVOS22

  FOIVOS22 Ανερχόμενος συντάκτης

  Βγάζει με τόσους άλλους τρόπους. Δεν ζημιώνεται τραγικά με έναν λιγότερο, πιστεύω. Το βασικό συστατικό της επιτυχίας του παιχνιδιού θεωρώ ότι είναι η προσέλκυση νέων παικτών και η διατήρηση του ενδιαφέροντος των υπαρχόντων σε υψηλά επίπεδα. Αν γίνουν όλα με φιορίνια, τότε πολλοί θα σταματήσουν να το παίζουν και τότε θα ζημιωθεί πραγματικά η εταιρεία.
   
  Αρέσει στους graganta, dionmilia84 και ellee68.
 6. dafro123

  dafro123 Νέος ειδικός

  Θα μπορούσε όμως να το βγάλει ως δωράκι στα δωράκια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.
   
  Αρέσει σε .ATHENA., graganta, evellin και 2 σε άλλους.
 7. ingridv

  ingridv Νέος ειδικός

  Γεια σας και χρόνια πολλά!
  Εγώ θα ήθελα να προτείνω μαζί με το δρώμενο εμπόριο & δώρα, να πωλιούνται στη φασολιά παλιά διακοσμητικά, ώστε να έχουμε τη δηνατότητα να αποκτήσουμε κάποιο διακοσμητικό από ανθρώπους που μπορούν να πληρώσουν, προσφέροντας κάτι που μπορεί να τους ενδιαφέρει.
  Δεν συμφωνώ με τον "foivos22" όσον αφορά την αξία των αντικειμένων που ανταλλάζουμε. Όχι ότι με συμφέρει να δίνω 10 τεμάχια για κάτι που θέλω να αποκτήσω, αλλά αυτή είναι και η ουσία της ανταλλάγής - να δελεάσεις τον άλλο να σου δώσει κάτι προσφεροντάς του κάτι που να αξίζει πραγματικά. Για εμένα που δεν έχω πληρώσει καθόλου σ'αυτό το παιχνίδι, μου φαίνετε λογικό να προσφέρω κάτι παραπάνω από αυτά που έχω, σε κάποιον ο οποίος πληρώνει και μπορεί με τα λεφτά του να αποκτήσει τα πάντα.
   
  Αρέσει στους .eugenaki., .ATHENA. και 2014chr.
 8. FOIVOS22

  FOIVOS22 Ανερχόμενος συντάκτης

  Αυτό περί της αξίας των αντικειμένων ήταν ένας ενδεικτικός τρόπος αναβάθμισης του event. Το ιδανικό θα ήταν η μονιμοποίησή του, σε πρώτη φάση. Για να το επεξηγήσω, όμως, περαιτέρω, το έγραψα με το σκεπτικό ότι δεν θεωρώ δίκαιο το γεγονός για παράδειγμα ότι κάποιος, που έχει λίμνη βατράχου, ζητά 5 κόκκινους στάβλους ή 3 ροζ εργαστήρια για να τη δώσει, από τη στιγμή που η εν λόγω λίμνη δεν αποδίδει ούτε καν τους μισούς πόντους ενός κόκκινου στάβλου ή ενός ροζ εργαστηρίου. Και ακριβώς επειδή το έχω δει να συμβαίνει, πρότεινα μία ισοσκέλιση στην αξία των ανταλλάξιμων προϊόντων. Άλλη ιδέα μου για τις ανταλλαγές είναι οι ανταλλαγές να πραγματοποιούνται ανά περιόδους, δηλαδή, αν μονιμοποιηθεί το event, να έχουμε δικαίωμα να ανταλλάζουμε 2 φορές την εβδομάδα όλα τα δέντρα - ΜΟΝΟ δέντρα όμως - 2 φορές την εβδομάδα όλους τους στάβλους και τα εργαστήρια, 2 φορές όλα τα διακοσμητικά και την έβδομη μέρα να ανταλλάζουμε σούπερ λίπασμα, σούπερ τροφή και ζώα εκτροφής.
   
  Αρέσει στους .ATHENA. και mimis64.
 9. ath

  ath Επίτροπος του φόρουμ

  Ωραία η ιδέα σου evellin για το φιορινόδεντρο αν και είμαι από τις τυχερές που το κέρδισα την πρώτη φορά και που έγινε λίγο καυγάς όταν το βάλανε και την επόμενη στον μύλο ενώ είχανε πει ότι θα ίσχυε μόνο για μια φορά. Τότε αδικηθήκανε πολλοί, διότι θα μπορούσαν να το είχαν αποκτήσει ακόμα περισσότερα άτομα.
  Foivo22 δεν συμφωνώ μαζί σου και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Και εγώ είμαι μια από τις παλιές παίκτριες της φάρμας από το 2010. Από το 2010 - 2012 διέθεσα αρκετές φορές χρήματα, το 2013 πολύ λιγότερα και το 2014 πιο σπάνια, λόγω οικονομικής κρίσης. Όταν γίνεται το πάρε δώσε πολλοί παίκτες αν προσέξεις μπορεί να σου δίνουν πολλά και να ζητάνε λίγα ή και το αντίθετο. Κάποιοι παίκτες που είναι σε χαμηλότερο επίπεδο όταν κέρδισαν από τα διάφορα τελευταία event δενδρύλια ή ζώα που δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν παρά μόνο όταν ανέβουν επίπεδο, τους είναι άχρηστα στην αποθήκη τους γι' αυτό και δίνουν πολλές φορές τα σπάνια ζώα.Ναι όντως μπορεί να μην δίνει τους ίδιους ισάξιους πε, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα. Κάποιος θα πρέπει να κερδίσει και κάποιος να χάσει, το παιχνίδι μην ξεχνάς είναι θέμα στρατηγικής. θα πρέπει να κάνεις καλά βήματα και να έχεις αποφασίσει τι θα δώσεις και τι και αν θα τα πάρεις αυτά που ζητάς. Το να γίνεται ανα 2 βδομάδες πάρε - δώσε το βλέπω πολύ χλωμό, εδώ το βάζουνε 2 φορές το χρόνο με μεγάλη δυσκολία, διότι η εταιρεία χάνει. Με το να δίνει κάποιος σπάνια ζώα ή δέντρα έχει σαν αποτέλεσμα να μην αγοράζουν οι παίκτες από την εταιρεία και να χάνει κάποια χρήματα, άρα όπως καταλαβαίνεις η εταιρεία πρέπει να βγάλει και αυτή από κάπου χρήματα. Αυτά τα λίγα από μένα και χωρίς παρεξήγηση το βλέπω πολύ δύσκολο αν και είναι ωραία η ιδέα σου να γινότανε. Επίσης καλό θα ήταν να δίνουνε περισσότερες άδειες δώρων και ανταλλαγής, από τις άδειες πώλησης. Καλή συνέχεια
   
  Τελευταία επεξεργασία: 13/1/15
  Αρέσει στον/ην katerinath.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.