εμπορεια και δωρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sam100, 29/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sam100

sam100 Νέος ειδικός

γεια σας καποιος φιλος μου μου εκανε λογο για το εμπορια και δωρα ..θα ηθελα να ρωτησω είναι κατι που γινεται κάθε χρονο ή για μονο μια φορα φορα και αν γινεται ..ποτε θα γινει φετος ?

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    για το εμπόριο και δώρα μπορείς να δεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Πάρε-Δώσε.13553/
    Δεν γνωρίζουμε κάθε πότε γίνεται το ιβεντ. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνεστε σχετικά.

Επειδή καθημερινά κάνεις ερωτήσεις για διάφορα θέματα για τα οποία υπάρχουν σημειώσεις, θα σε συμβούλευα να ρίχνεις μία ματιά πρώτα εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?forums/Συχνές-Ερωτήσεις-Παιχνιδιού.245/
    Αφού διαβάσεις προσεχτικά το θέμα που σε ενδιαφέρει και αν τότε σου δημιουργηθεί κάποια απορία, ευχαρίστως να σου απαντήσουμε :)

3. sam100

sam100 Νέος ειδικός

ναι το γνωρίζω πως κανω πολύ συχνα πολλες ερωτήσεις και ηξερα πως θα ερχοταν καποια στιγμη που θα μου κανει παρατηρηση ένα από τα μελη σας ..είμαι κουραστικος:oops::oops::sleepy: ..συγνωμη ..και ευχαριστω για το θεμα που μου απαντησατε :p δεν θα με βλέπετε ξανα τοσο συχνα ισως και καθολου

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Δεν είσαι κουραστικός ούτε μας κάνει κανένα κόπο να απαντάμε αλλά να απαντάμε σε πραγματικές ερωτήσεις/απορίες όχι θέματα που υπάρχουν ήδη αναρτημένα.
    Η συνήθης τακτική είναι: ψάχνω μόνος/η το φόρουμ για αυτό που θέλω και έπειτα ρωτάω.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.