εκτροφές

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 6/4/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας σας παρακαλω μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πητε πως μπορω να βρω τις εργασιες με τα ζωα εκτροφης στο νησι με καποιο λινγκ γιατι εχω κολληση τωρα και δεν μπορω να θυμηθω πως μπορω να τις βρω. Ευχαριστω εκ των προτερων.

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα.
    Δεν υπάρχει κάποιο λινκ για να δεις τις εργασίες με τα ζώα εκτροφής.
    Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στις αποστολές της λαχαναγοράς και να επιλέξεις το σήμα με τις καρδούλες, όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα :

[​IMG] και έτσι θα σου ανοίξουν οι αποστολές/εργασίες που αναζητείς.

3. stelios.kavala

Ναι αυτο το γνωριζω αλλα μηπως υπαρχει λιγκ με Σ.Ε για τις εκτροφες ? Εαν οχι δεν πειραζει και μορειτε να κλεισετε το θεμα μετα απο την απαντηση σας και σας ευχαριστω παρα πολυ. Καλή σας συνεχεια.

4. -*Hermes*-

Μπορείς να μου εξηγήσεις πιο αναλυτικά τι ακριβώς ψάχνεις, διότι δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Συχνές ερωτήσεις για το πως λειτουργούν οι εκτροφές; Συχνές ερωτήσεις για το ποια ζώα κάνουμε εκτροφή; Εξηγήσε μου για να σε βοηθήσω και εγώ.

5. stelios.kavala

ψαχνω να βρω π.χ. το ζωο ανακοντα την εκτροφή τουδηλ τι χρειαζετε για την ολοκληρωση της ερασιασ εκτροφης του θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν εχω ανοιξη την εκτροφη απο τον ναο του νησιου αλλα παλιοτερα ειδα σε καποιον συμπεκτη μου που γραφατε αν θυμαμε καλα Σ.Ε εκτροφη ζωων στο μπαχαμαραμα δες εδω... αλλα δεν θυμαμε πως να βρω αυτο που εχετε γραψει εσεις η καποθα αλλη συναδελφισα σας.

6. -*Hermes*-

Όσα ζώα δεν φαίνονται στο σήμα της καρδούλας, θα πρέπει να τα ξεκλειδώσεις από το ναό των πιθήκων. Το ανακόντα που αναφέρεις βρίσκεται στην 6η κάμαρα του ναού.
    Επίσης, το λινκ που αναζητάς είνα αυτό :

https://board-el.farmerama.com/threads/Λαχαναγορά.17732/#post-115965

7. stelios.kavala

Χιλια ευχαριστω και σορρυ που σας ζαλισα καλο σας μεσημερι και καλη συνεχεια.

8. -*Hermes*-

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια και σε εσένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.