εικόνες IMG στις συχνές ερωτήσεις του δρώμενου

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 9/3/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημέρα σε όλους.. δεν ηξερα πως να περιγράψω αυτο το προβλημα, ελπίζω κάπως να το κατάφερα.. στο συγκεκριμενο δρώμενο τους άσσους, δεν μου ανοίγουν κάποιες εικόνες και συγκεκριμένα αυτές που βρίσκονται στην παράγραφο που λέει <<το μίνι παιχνίδι>> και το κατάστημα του δρώμενου.. μου γράφει IMG αλλά δεν βλέπω την εικόνα.. όλες οι υπόλοιπες ανοίγουν κανονικά.. επίσης άνοιξα και πολλες συχνές ερωτήσεις προηγούμενων δρώμενων και πουθενά δεν υπήρχε πρόβλημα.. δοκίμασα απο τρεις browsers και πουθενα δεν μπόρεσα να δω τις συγκεκριμένες εικόνες, δηλαδη 4 εκει που λεει <<το μίνι παιχνίδι>> και άλλες 4 εκει που λέει καταστημα δρώμενου.. όλες οι υπόλοιπες φαίνονται κανονικα και σ αυτό αλλα και σ ολες τις συχνες ερωτησεις αλλων δρώμενων.. το τονίζω αυτό γιατί σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα με τον υπολογιστή μου ή την συνδεση γιατί δεν θα ανοιγαν ούτε οι υπόλοιπες.. ευχαριστώ πολύ

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Το πρόβλημα διορθώθηκε.
    Κάνε ανανέωση και ξαναδές.
    Ευχαριστούμε για την επισήμανση.

3. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

τέλεια.. όλα φαίνονται πλέον κανονικά.. ευχαριστώ πολύ.. καλή συνέχεια

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ,καλή συνέχεια και για σένα.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.