ειδοποιησεις mail

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την katerinath, 19/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

Καλημερα εχω μια απορια οταν αγοραζω φιορινια η λιπασμα μου ερχεται ειδοποιησεις το mail. Η απορια μου ειναι οποτε εχουμε δρωμενο η εκτροφη γενικα κατι δεν θα επρεπε να μου στελνετε το mail η μονο οταν αγοραζω κατι?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Εκτός απο ενημερωτικά email που λαμβάνεις για αγορές που κάνεις, θα πρέπει να λαμβάνεις και τα newsletter όταν γίνεται κάποιο event.

3. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

για αυτο σας ρωτησα επειδη ηξερα οτι καποιοι λαμβανουν κ σε μενα οχι δεν ερχονται κ ημουν με την απορια γιατι δεν μου ερχεται ενω οτι αγορζω μου ερχεται ειδοποιση δηλαδη newsletter δεν μου ρχονται ενω με την υποστηριξη εχω μιλησει 3 φορες εγκριση κ ολα ειναι μια χαρα μονο αυτα δεν μου ερχονται κ τα event

4. -*thumbelina*-

Μπορείς να το ενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσιες του λογαριασμού σου.

Θα επιλέξεις το "Ναι" και θα πατήσεις αποθήκευση.

5. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

πηγα πατησα ναι κ αποθηκευση πιστευω να μου ρχοται απλα οταν πατησα ναι κ αποθηκευση μου εβγαλε διπλα οχι με κοκκινο χρωμα κ δεν πειραξα τιποτα

6. -*thumbelina*-

Σου έβγαλε το κόκκινο Οχι, αν θες να απενεργοποίησεις τα newsletter. Αν πάτησες Ναι και αποθήκευση, τότε θα λαμβάνεις κανονικά όλα τα newsletter.

7. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

εγω το εκανα ετσι πατησα ναι αποθηκευση σας ευχαριστω για την βοηθεια μονο ποτε θα μου στειλετε για να ξερω οτι μου ερχονται για να μου φυγει η απορια τι να κανω κ συγνωμη δηλαδη το σημερινο που θα εχουμε ποτε θα μου ερθει?

8. -*thumbelina*-

9. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

σας ευχαριστω

10. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.