εγχειριδιο μετεγκαταστασης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την maniotis, 28/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

το συγκεκριμενο λογαριασμο τον εχω ανοιξει μεσω zoo.gr πρεπει να κανω ολη αυτη τη διαδικασια και αν ναι μεχρι ποτε σας ευχαριστω εκ των προτερων επισης εχω και ενα δευτερο λογαριασμο που τον ανοιξα απο την αρχικη του farmerama εχω προβλημα και σε αυτον το λογαριασμο?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Εάν κατά το log in σου αύριο, λάβεις ένα από τα μηνύματα που αναφέρονται στις συχνες ερωτήσεις θα πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία που περιγράφεται.

3. maniotis

αν δεν ακολουθησω τη διαδικασια χανω την προσβαση στο λογαριασμο μου ?συγνωμη που ρωταω πιθανων για καποιους τα αυτονοητα αλλα εγω και η τεχνολογια καμια σχεση

4. -*thumbelina*-

Δεν θα μπορέσεις να κάνεις log in. Αν και νομίζω πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Η ανακοίνωση αναφέρεται σε λογαριασμούς που κάνουν log in μέσω Google+

5. maniotis

στο τελος θα με μαλωσεις και θα εχεις δικιο τι εννοεις με το google+?

6. -*thumbelina*-

Είναι σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

7. maniotis

σε ευχαριστω πολυ κλεισε το θεμα και ελπιζω να μην εχω προβλημα

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θεμα απαντηθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.