εγκατάσταση τον αυτόνομο client

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την georgen13, 17/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. georgen13

georgen13 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας δεν μπορώ να εγκαταστήσω το αυτόνομο client . Δεν με αφήνουν τα windows . Τι πρέπει να κάνω ;
    Το ID μου είναι 7093492
    λειτουργικό σύστημα 64 bit έκδοση windows 10 home in S mode 2004
    χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι AMD Ryzen3 3200U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.60GHz RAM 4.00 GB
    ταχύτητα σύνδεσης 144/72 (Mbps) .

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα
    Τι εννοείς οτι δεν αφήνει;
    Μήπως μπορείς να μας πεις ακριβώς τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

3. georgen13

Συνδέομαι στο παιχνίδι και πατάω λήψη του client . Το κατεβάζει πατάω εγκατάσταση και μου λέει έξοδος από την λειτουργία ασφάλειας Τα Windows 10 σάς επιτρέπουν να επιλέξετε τη λειτουργία των Windows που ταιριάζει με τον τρόπο που εργάζεστε και ζείτε. Αν η απόδοση και η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητά σας, επιλέξτε τα Windows 10 σε λειτουργία ασφαλείας. Κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάτε από το Store έχει επαληθευτεί από τη Microsoft. Θέλετε περισσότερες επιλογές; Μπορείτε να εξέλθετε από τη λειτουργία ασφαλείας για να εγκαταστήσετε εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών που δεν έχουν επαληθευτεί από τη Microsoft, αλλά δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στη λειτουργία ασφαλείας μετά την αλλαγή.
    Μάθετε περισσότερα στις συνήθεις ερωτήσεις υποστήριξης της λειτουργίας ασφαλείας.

4. -Snorkel-

Αυτό είναι ρύθμιση του υπολογιστή σου και για κάποιο λόγο έχεις βάλει φραγή στην εγκατάσταση εφαρμογών.
    Δεν είναι πρόβλημα του client μας.

5. georgen13

Σας ευχαριστώ . Λογικά θα πρέπει να βρω κάποιων που γνωρίζει από υπολογιστές για να μου το φτιάξει . Λογικά τα windows 10 home in S mode φταίνε . Και να φανταστείτε ότι ένα χρόνο το έχω το λαπτοπ . Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας . Καλή συνέχεια .Μπορείτε να το κλείσετε .

6. -Snorkel-

Δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις τα windows σε safe mode καθώς έχεις ελάχιστες δυνατότητες ;)

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.