δώρο σε μή γείτονα

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την White-Farmer, 31/1/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλημέρα. πώς μπορώ να στέλνω δώρο χωρίς να στείλω πρώτα μήνυμα σε κάποιον που δεν είναι γείτονάς μου; ως τώρα του έστελνα μήνυμα και τον πρόσθετα στους φίλους μου μέσω του ταχυδρομείου κι έτσι πάλι μέσω του ταχυδρομείου του έστελνα δώρο. πώς γίνεται όμως να τού στείλω δώρο χωρίς πρώτα να του στείλω μήνυμα;

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Δεν γίνεται , να στείλεις δώρο σε κάποιον που δεν είναι στη λίστα των φίλων σου.
    Για να τον προσθέσεις στη λίστα, θα πρέπει να του στείλεις μήνυμα ή να σου στείλει αυτός.Δηλαδή η γνωστή διαδικασία.

Αρέσει στον/ην White-Farmer.
  3. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

.*Hazel*. καλημερα και ευχαριστώ. κάποιος όμως στέλνει συχνά σε εμένα δωρα χωρίς να έχω λάβει πρώτα μήνυμα και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω καν ποιος μπορεί να είναι γιατι τον ρώτησα στελνοντας του μηνυμα αλλα δεν μου απάντησε! ευχαριστώ πολύ πάντως. κλείστε το θέμα

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Ίσως να σου είχε στείλει μήνυμα παλιά και να σε έχει προσθέσει στη λίστα του και εσύ να μην τον είχες προσθέσει τότε
    Παρακαλώ καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.