δύο δρώμενα

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την ioanna6929, 27/4/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπέρα σας, δεν είμαι σίγουρη πως είναι η σωστή ενότητα για να θέσω αυτήν την απορία αλλά... θα ήθελα να ρωτήσω πώς είναι δυνατόν να τρέχουν δύο δρώμενα αντίθετα μεταξύ τους στην ίδια ημερομηνία? όπως στάβλοι σε εγρήγορση και το δρώμενο αγροτικές δουλειές. Στο ένα τα αναδυόμενα έρχονται από φυτά και δέντρα στο άλλο οι στάβλοι είναι αυτοί που ετοιμάζονται σε εννιά ώρες. σα να λέμε δώρο άδωρο... και ναι η απάντηση "όποιος θέλει ολοκληρώνει/εκμεταλλεύεται τα δρώμενα είναι γνωστή, επίσης, γνωρίζω πως και το νησί έχει εργαστήρια. Αλλά αυτό είναι το "δώρο" του δρώμενου "στάβλοι σε εγρήγορση" που θέλατε να μας δώσετε? ίσως να μη ήταν εύστοχο να τρέξουν τα δύο δρώμενα μαζί, αυτή είναι η δική μου γνώμη. Σας ευχαριστώ για τυχόν απάντηση.

Αρέσει στον/ην sofiapao76.
  2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Γεια σου.
    Αρχικά , το δρώμενο "στάβλοι σε εγρήγορση" δεν είναι δρώμενο. Είναι mini event που "τρέχει" για μικρό χρονικό διάστημα. Άρα δεν είναι δρώμενο όπως αυτά που διαρκούν 6 ημέρες. Επίσης, δεν αφορά στάβλους αλλά εργαστήρια.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι για ποιο λόγο τα συγκρίνεις ; Δηλαδή αυτός ο συλλογισμός σου που αποσκοπεί; Ότι είναι άδικο να συνυπάρχουν αυτά τα δύο; Γιατί νομίζω έχει τύχει πολλές φορές να συνυπάρχει το mini event με άλλα δρώμενα. Ότι κακώς δεν βάλανε τα αναδυόμενα να έρχονται από εργαστήρια; Νομίζω πως έχει πολύ καιρό να μπει αναδυόμενο από στάβλους/εργαστήρια.
    Συγνώμη, αλλά αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς.

3. ioanna6929

φυσικά, mini event σημαίνει μίνι δρώμενο άρα λάθος μου να το γράψω δρώμενο, το δέχομαι. Αν το "στάβλοι σε εγρήγορση" το έγραψα λάθος είναι γιατί έτσι αναφέρεται στο ημερολόγιο, και ναι συμφωνώ πως μας ενημερώσατε πως αφορά τα εργαστήρια. η αντίρρησή μου αφορά πως αν χρειαζόμαστε τα αναδυόμενα για να ολοκληρώσουμε το δρώμενο "αγροτικές δουλειές" δεν είναι δυνατόν να "εκμεταλλευτούμε" το μίνι δρώμενο, και η ερώτησή μου είναι η εξής: είναι σωστή η χρονική στιγμή να τρέξουν δύο δρώμενα/μίνι δρώμενα μαζί εφόσον το ένα (στάβλοι σε εγρήγορση) "εμποδίζει" ή αν θέλετε δεν βοηθάει το άλλο (αγροτικές δουλειές) στη ροή τους? γνωρίζω πως όλα είναι θέμα επιλογής αλλά δε το θεωρώ σωστή τακτική. Παρόλα αυτά, είναι η δική μου γνώμη, κι ίσως κάτι ανάλογο να εφαρμόστηκε στο παρελθόν αλλά αυτό δεν το κάνει και σωστό. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας και την υπομονή σας, ακόμη κι αν δεν κατανοήσατε το ερώτημα. το θέμα μπορεί να κλείσει. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους μας.

Αρέσει στον/ην sofiapao76.
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το μίνι δρώμενο Στάβλοι σε εγρήγορση γίνεται να τακτά χρονικά διαστήματα και έχει συμπέσει πολλές φορές με δρώμενα που ζητάνε αναδυόμενα απο φυτά και δέντρα και όχι στάβλους και εργαστήρια. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό παρά μόνο να προωθήσουμε τη δυσαρέσκεια σου στην ομάδα του Farmerama.
    Ωστόσο, οι στάβλοι σε εγρήγορση έχουν διάρκεια μόνο 1,5 μέρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αποθηκευτικούς χώρους και να τοποθετήσεις εργαστήρια και να βάλεις σε μια έκταση τα εργαστήρια που σε ενδιαφέρουν.

5. ioanna6929

Σας ευχαριστώ πολύ. Το θέμα κλείνει.

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.