δωρο απο τα σεντουκια του δρομενου

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την NTINAEXTREME, 27/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

καλησπερα, κερδισα ενα "γενεθλια λιχουδια" που ενισχυει τους ποντους εμπειριας +1, ανοιγοντας ενα σεντουκι, που θα την βρω για να την ενεργοποιησω? βαζοντας τον κελσορα εκει που ενεργοποιειται μου γραφει οτι, αν θελω να το ενεργοποιησω πρεπει να δωσω 8 φιορινια, ευχαριστω εκ των προτερων

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Για να χρησιμοποιήσεις "Λιχουδιές Γενεθλίων" κάνε απλά κλικ στο σύμβολο κάτω από το κάθε καλεσμένο.
    Μόλις ενεργοποιηθεί θα εμφανιστεί ένα V πάνω στον καλεσμένο.

3. NTINAEXTREME

οκ. αλλα θα μου παρει 8 φιοριναι ή θα χρεισιμοποιησει αυτο που εχω στη κατοχη μου, χωρις χρεωση?

4. .selia.

Εφόσον κέρδισες όπως λες μια λιχουδιά γενεθλίων, θα χρησιμοποιήσει αυτή. Εκτός κ αν την έχεις ήδη χρησιμοποιήσει.
    Μπορείς να δεις επάνω αριστερά πόσες έχεις διαθέσιμες.

5. NTINAEXTREME

ναι την εχω κερδισει, στο πεδιο που μου δειχνεις, λεει 1, οκ, ευχαριστω καλο βραδυ

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.