δωρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την rompa1969, 16/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rompa1969

rompa1969 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα, θα ηθελα να μαθω πως μπορω να στειλω δωρο σε καποιον που δεν είναι γειτονας μου. ευχαριστω

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Θα του στείλεις πρώτα μήνυμα να τον κάνεις φίλο και μετά απ το ταχυδρομείο στη πόλη θα πας και θα πατήσεις την επιλογή " δώρο ".

3. rompa1969

και πως εγινε και μου εστειλαν δωρα καποιοι αγροτες που δεν είναι γειτονες μου, όταν κατά τη διαρκεια του event τα ζητησα στη σχετικη σελιδα του forum

4. *Kirki*

Δεν είπαμε πουθενά για γείτονες!
    Οπως σου είπα και πιο πάνω, σε προσθέσανε στους φίλους τους και μετά απ το ταχυδρομείο τους, σου έστειλαν το κόμικ ή το γλάσο.

5. rompa1969

καταλαβα. θα μου πειτε και πως προσθετεις καποιον στους φιλους σου;

6. *Kirki*

Του στέλνεις ένα προσωπικό μήνυμα, μετά τσεκάρεις το κουτάκι αριστερά που λέει "ενέργεια" και σου ενεργοποιεί κάποιες επιλογές από κάτω.
    Τέλος τσεκάρεις το "προσθήκη ως φίλο".
    Αλλά θα σε παρακαλέσω όταν έχεις άλλο ερώτημα διαφορετικό από αυτό που άνοιξες αρχικά θέμα, να ανοίγεις άλλο θέμα.

7. rompa1969

ok, θα το δοκιμασω και αν εχω νεες αποριες θα ξαναεπικοινωνησω. ευχαριστω πολύ. το θεμα μπορει να κλεισει.

8. *Kirki*

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.