δωρα απο καρναβαλι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την panos601, 8/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλησπερα εχω μια απορια, εχω τελειωσει ολα τα επιπεδα απο το καρναβαλι και τωρα μου εχει δεξια σαν δωρο 1χ αλλα δεν το δινει. επειδη γραφει η ανακοινωση οτι εχει και αλλα δωρα. κανω κατι λαθος???

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Όπως αναφέρεται και στις Σ.Ε μετά την ολοκλήρωση του βήματος του μίνι παιχνιδιού (2,500 πόντοι ζαχαρωτών) υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσετε να παίζετε παρτίδες ωστε να κερδίσετε επιπλέον δώρα.
    Αυτό ήταν τεχνικά δυνατόν μόνο με την ύπαρξη ενός εικονικού απεριορίστου βήματος και εμφανίζεται στο παιχνίδι (Ζητάει 999,999 ζαχαρωτά και δίνει έπαθλο 1 Π.Ε)
    Τα επιπλέον δώρα είναι αυτά που μαζεύεις με το καλάθι κάθε φορά που παίζεις.

3. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

οκ ευχαριστω τωρα το καταλαβα

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.