δωρα απο εβεντ

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by GEPPO1, Jun 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

η ταμπελλα η οποια βγαινει οταν κερδιζω ενα δωρο, γραφει οτι κερδισα, αλλα δεν γραφει τι κερδισα. αυτο συμβαινει και στο mozzila και στο crome. εχω καθαρισει cookies και αυτο συμβαινει συχνα στα εβεντ, αλλα δεν εδινα σημασια γιατι παντα ηξερα τι κερδιζα. τωρα ομως υπαρχει προβλημα. απο οτι ειδα το προβλημα αυτο δεν το εχω μονο εγω. μπορειτε να το κοιταξετε?? ευχαριστω

αυτο συμβαινει οχι την πρωτη φορα που θα κανω login, και θα κερδισω δωρο, αλλα την δευτερη τριτη. δηλαδη την πρωτη φορα το δειχνει κανονικα το τι κερδισα, μετα το χανω.

ioanna6929 and kolokythopitas like this.
  2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

kolokythopitas likes this.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπερα. εκανα οσα μου υποδειξατε, αλλα το προβλημα ειναι το ιδιο. στο πρωτο δωρο βλεπω τι παιρνω, μετα τιποτα. το δοκιμασα και στον explorer και εκει το ιδιο. μηπως ειναι γενικοτερο προβλημα???

ioanna6929 and kolokythopitas like this.
  4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Υπάρχει όντως πρόβλημα και έχει ήδη προωθηθεί.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει,καλό σου βράδυ.

GEPPO1 and kolokythopitas like this.
Thread Status:
Not open for further replies.