δυσκολια login

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dalaveri, 11/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. dalaveri

dalaveri Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα..πριν μιση ωρα με 45 λεπτα κ ενω ημουν μεσα στο παιχνιδι με πεταξε εξω κ δεν μπορουσα μεχρι κ τωρα να μπω...υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα....???

Αρέσει στον/ην misirli.
  2. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

δεν ξέρω πότε με πέταξε, αλλα και εγώ δεν μπορω να ξαναμπω.

υ.γ. Μην πείτε να στειλουμε στην υποστήριξη ουτε καν φορτωνει η ιστοσελίδα

Αρέσει στον/ην dalaveri.
  3. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Υπήρξε ένα προσωρινό πρόβλημα αλλά πλέον ευελπιστούμε πως έχει διορθωθεί.

4. WrongBarcode

WrongBarcode Ανερχόμενος συντάκτης

Συγνωμη που γραφω και εγω σ αυτο το θεμα αλλα δεν εχει λυθει κανεις αν βγει δεν ξαναμπαινει στην φαρμα του.Ας ελπισουμε να λυθει συντομα

Αρέσει στον/ην dalaveri.
  5. Nέλλη00

Nέλλη00 Ανερχόμενος συντάκτης

Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και απορώ γιατί δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση.

6. dalaveri

dalaveri Μαθητευόμενος στο φόρουμ

παλι τα ιδια....ενω εδω κ τοση ωρα ημουν μεσα κ πηγαινε καλα...αρχισε να κολλαει κ να πηγαινει αργα...μεχρι που με πεταξε εξω...εκανα λογκιν κ μετα απο 3...4 λεπτα αφου φορτωνε με ξαναβαλε....μπηκα σχετικα γρηγορα σε σχεση με τη πρωτη φορα αλλα κατι γινετε....

7. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το πρόβλημα εμφανίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της Bigpoint.

Οι τεχνικοί μας έχουν ήδη ενημερωθεί. Σας παρακαλώ να κάνετε λίγο υπομονή. Θα σας κρατάμε ενήμερους.

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε log in στο παιχνίδι και να μας ενημερώσετε αν έχει λυθεί το πρόβλημα;