δρωμενο σχεδια του σεντον

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την smacsyl, 15/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Καλησπερα.Τελικα θα μπορουμε να φυτευουμε και στους καταρακτες και στο τροπικο δασος;Βλεπω στο παιχνιδι οτι πιστωθηκαν 3 ζαρτινιερες και επισης οτι μπορουμε να φυτευουμε μονο στο τροπικο και οχι στους καταρακτες οπως αναφερετε στις σ.ε..

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μου δώσεις το λινκ απο τις συχνές ερωτήσεις που να λέει οτι θα φυτεύεται στους Κρυστάλλινους καταρράκτες;

3. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

4. -*thumbelina*-

Βλέπεις να γράφει κάτι διαφορετικό απο αυτό που ισχύει; Στο τροπικό δάσος γράφει η ανακοίνωση.

5. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Τωρα δε λεει κατι διαφορετικο...Μπορειτε να πειτε οτι εγιναν αλλαγες στην επισημη ανακοινωση (αφου και εσυ απο εκει μου παραθεσες και οχι τις σ.ε.) Και οχι να λετε οτι τα ματια μας κανουν πουλακια. .Εχω κανει και πριντ σκριν.Τουλαχιστον ξεκλειδωσες το θεμα δινοντας μου τη δυνατοτητα να απαντησω .

Αρέσει στους sofiapao76, LILA413 και steliosgrevena.
  6. -*thumbelina*-

Δεν είπαμε οτι κάνουν πουλάκια τα μάτια σας, το έχουμε ήδη αναφέρει οτι υπήρξε λάθος και το διορθώσαμε.
    Αν σας μπερδεύει τόσο πολύ η ανακοίνωση, μπορείτε να την παραβλέψετε και να συνεχίσετε να φυτεύετε στις τρεις εκτάσεις της φάρμας.

Κι αν έχεις κάνει "πριντ σκριν" δεν μου λέει κάτι.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.