δρωμενο πανσεληνου

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την βιβη.2003, 10/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

δεν με αφηνει να μπω στο δρωμενο απο το μεσημερι!!! μου δειχνει μια γκρι οθονη!!!!!
    τι να κανω????

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

3. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

εκανα και καθαρισμο και ενω με αφησε ...βγηκα και τωρα που παω να μπω για να αδειασω εχω παλι γκρι οθονη!!!!
    δεν γινετε βρε παιδια καθε φορα να εχουμε τοοοοσα προβληματα!!!σπαμε τα νευρα μας!!!!
    id 24001745 κοιταξτε το παρακαλω δεν με αφηνει να μπω πολεμαω πανω απο ωρα εχω βαλει τσαντι, ανθοδεσμη, γραμμες φασολιας,νερο,κοπρια,σουπερ λιπασμα και λιπασμα ζωζως και πανε ολα στραφι!!!αν ειναι δυνατον πια!!!
    επισης σε ολη την υπολοιπη φαρμα μπορω να μπω οπου θελω...δεν με εμποδιζει!!
    λάθος τωρα δεν με αφηνει πουθενα!!!!με βαζει μεσα και οπου και να πατησω δεν μετακινειτε τιποτα!!!
    καλα δεν υπαρχει κανενας να με ενημερωσει???????????

Τελευταία επεξεργασία: 10/7/17
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το παιχνίδι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε να αλλάξεις browser.
    Αν έκανες καθαρισμό σε cache και cookies σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Διαγραφή-cache-cookies.3981/

και καθαρισμό στη flash cache σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-flash-player.4092/#post-14161

και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα, δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Το πρόβλημα δεν είναι απο μας.