δρωμενο θερισμου

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την kaltsula, 21/11/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα. ειχα παρει μερος στο δρωμενο και τελειωσα στη θεση 739. ειδα το layer οταν μπηκα στη φαρμα μου οτι μου πιστωθηκαν τα δωρα. στις συχνες ερωτησεις αν εχω καταλαβει καλα επρεπε να εχω παρει μια αναβαθμιση παγκου λαχανικων και ενα σεντουκι με χρυσα ζωα για τους 3000 παικτες και για τους 1000 παικτες ειχε αλλες δυο αναβαθμισεις των διακοσμητικων και αλλο ενα σεντουκι με χρυσα ζωα. το συνολο λοιπον 3 αναβαθμισεις διακοσμητικων και 2 σεντουκια με χρυσα ζωα. εμενα μου πιστωθηκαν μονο 2 αναβαθμισεις και 1 σεντουκι με χρυσα ζωα. (σουπερ λιπασματα δεν ξερω αν πιστωθηκαν ολα, δεν θυμαμαι ποσα ειχα πριν την πιστωση). οποτε το ερωτημα μου ειναι, δεν πιστωθηκαν ολα λογω καποιου προβληματος, ή επρεπε να παρω μονο το δωρο για τους πρωτους 1000? ευχαριστω.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Αν έχεις την 739 θέση, θα πρέπει σωστά να έχεις πάρει δύο αναβαθμίσεις, την πρώτη αναβάθμιση την πήρες απο την μπάρα στο layer του δρώμενου.

Και το πακέτο της Χρυσής ανταμοιβής περιλαμβάνει αυτά:

upload_2019-11-21_16-17-15.png

Άρα ένα σεντούκι με χρυσά ζώα.

3. kaltsula

η χρυση ανταμοιβη δεν ειναι για τους πρωτους 500? νομιζα οτι θα παιρναμε τα δωρα και για τους 3000 παικτες και για τους 1000. για αυτο ειχα υπολογισει δυο χρυσα σεντουκια. οποτε δηλαδη παιρνουμε μονο για την κατηγορια που ημασταν και οχι για τις προηγουμενες.

4. -*thumbelina*-

Ναι παίρνεις μόνο τα δώρα μιας κατηγορίας, ανάλογα αν είσαι μέσα στους 500, στους 1000 ή τους 3000.

5. kaltsula

ωραια. σε ευχαριστω πολυ. μπορεις να το κλεισεις. καλη συνεχεια.

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.